Get In Touch
za:media GmbH
Goethestrasse 16a
6161 Mannheim
Germany
Work Inquiries
hello@romaniatoday.eu
Phone +49621 38072677
Back

Remedii naturale care te ajută să scapi de cearcăne

Sursa foto: Pexels

Ce remedii poți încerca împotriva „inamicilor violet”

Cearcănele nu sunt un motiv de bucurie pentru nimeni. Cine și-ar dori o privire obosită, cu aer bolnăvicios? Două cerculețe violet observate dimineața în oglindă pot fi destul ca să-ți strice ziua.

Dacă anticearcănul poate fi soluția salvatoare pentru momentele în care timpul nu este de partea ta, acesta nu face totuși minuni pentru sănătatea pielii delicate din jurul ochilor.

Sucul de cartof crud, feliuțele de castravete sau de roșii, uleiul de migdale, turmericul și uleiul esențial de lavandă sunt doar câteva dintre remediile naturale pe care le poți folosi pentru a scăpa de „inamicii violet” și pentru a oferi pielii tale un plus de îngrijire. Experimentează și alege-le pe cele care funcționează cel mai bine pentru tine.

Uleiul de migdale

Uleiul de migdale dulci poate fi un bun aliat în lupta cu cearcănele. Bogat în acizi grași, vitamine și minerale, acest lichid mirific are o mulțime de beneficii, fiind adesea folosit ca ingredient de bază în produsele pentru îngrijirea pielii. Îl poți aplica pe timpul nopții, iar dimineața îți cureți bine tenul. În câteva zile, pielea ta va fi mai hidratată, vizibil mai fină, iar cearcănele vor fi estompate.

Uleiul esențial de lavandă

Recunoscut pentru calitățile lui excepționale în aromaterapie, uleiul de lavandă este și o armă puternică împotriva cearcănelor. Adaugă o picătură de ulei esențial de lavandă la o jumătate de linguriță de ulei de cocos și aplică amestecul masând delicat zona de sub ochi, înainte de a merge la culcare. Pungile întunecate de sub ochi vor fi diminuate, iar tenul tău va zâmbi mai luminos.

Turmericul

Un ingredient magic în îngrijirea pielii, turmericul poate fi folosit cu succes pentru a scăpa de cearcăne. Oferă luminozitate, ajută la vindecarea rapidă a pielii și reduce inflamațiile și oxidarea. Îl poți folosi în combinație cu miere sau suc de lămâie pentru o aplicare mai ușoară.

This website stores cookies on your computer. Cookie Policy