Get In Touch
za:media GmbH
Goethestrasse 16a
6161 Mannheim
Germany
Work Inquiries
hello@romaniatoday.eu
Phone +49621 38072677
Back

Cum poți purta tricoul alb indiferent de anotimp

Sursa foto: Pexels

Idei de outfit-uri chic

Vedetă absolută în aproape orice garderobă, tricoul alb poate fi piesa de bază care te salvează în momentele de criză, indiferent că este vară sau iarnă.

Un articol vestimentar atemporal, dar și un element stylish, tricoul alb poate fi introdus cu succes în cele mai diverse ținute, de la cele office și până la cele casual, urbane sau sport.

Iată câteva idei smart pentru crearea unor outfit-uri simple, dar și sofisticate în același timp, folosind minunatul tricou alb.

Casual sofisticat în stil parizian

Creează un outfit chic, aparent total nepretențios, combinând tricoul alb cu un articol lejer din denim, precum fusta cu talie înaltă.

Un sacou negru aruncat nonșalant pe umeri, un accesoriu auriu și o pereche de mocasini clasici sau, de ce nu, în funcție de anotimp, poate și o pereche de botine în nuanțe nude, pot completa ținuta, dându-i un aer sofisticat.

Glam „cuminte” și rafinat

Deși poate părea greu de crezut că un simplu tricou alb ar putea fi elementul unui outfit cu accente glamour, totuși nimic nu-i imposibil.

Alege tricoul alb preferat și poartă-l cu o fustă fabuloasă care să-l scoată instant din anonimat. Fie că este o fustă din paiete sau din alt material strălucitor, sofisticat, aceasta se va potrivi ca o mănușă cu simplitatea tricoului.

Întregește ținuta glam cu o pereche de sandale în nuanțe prețioase de silver sau gold și adaugă un accesoriu statement precum o bentiță tip bijuterie.

Evening în stil minimalist

Construiește o ținută de o simplitate plină de rafinament combinând tricoul alb cu o jachetă de smoking neagră și o fustă midi sau lungă din materiale cu aspect satinat. Adaugă și un guler tip bijuterie pentru a întregi aerul sofisticat al acestui outfit special.

This website stores cookies on your computer. Cookie Policy