Get In Touch
za:media GmbH
Goethestrasse 16a
6161 Mannheim
Germany
Work Inquiries
hello@romaniatoday.eu
Phone +49621 38072677
Back

Cele mai ieftine destinații europene de vacanță în 2023

Sursa foto: Pexels

Ce destinații europene să alegi pentru prețuri mici

Sezonul estival bate la ușă, iar ofertele de vacanță încep să fie din ce în ce mai sonore. Prețurile, însă, sunt în creștere pentru călătoriile în străinătate, ca urmare a cererii mari, care este aproape să atingă în 2023 nivelul de dinainte de pandemie.

Dacă îți dorești o vacanță memorabilă dar și accesibilă pentru vara care se apropie, iată câteva destinații europene care s-ar putea să fie exact ceea ce cauți.

Marmaris, Turcia

Conform Holiday Money Report, publicat de Post Office, care clasifică destinațiile din lume în funcție de accesibilitatea prețurilor, Marmaris este în 2023 cea mai ieftină destinație de vacanță din Europa.

Coasta de turcoaz a Turciei este ideală pentru iubitorii de plaje însorite. Iar prețurile mici sunt cu siguranță un bonus serios. Prețurile au crescut mult față de anul trecut, din cauza inflației, însă rămâne o destinație ieftină.

Astfel, aici te poți bucura de o ceașcă de cafea la prețul de 1,65 euro, iar o bere te va costa aproape 4 euro. Pentru o masă de două persoane, cu trei felul de mâncare și vin inclus, va trebui să scoți din buzunar 45,60 euro.

Sunny Beach, Bulgaria

Malul Mării Negre este o altă opțiune bună pentru prețuri mici. O cafea te va costa aici numai 1,09 euro, în timp ce pentru o bere va trebui să plătești 2,18 euro.

Iar când vine vorba despre mâncare, Sunny Beach este cea mai ieftină destinație europeană. Pentru o masă de două persoane, cu trei felul de mâncare și vin inclus, vei plăti doar 41 de euro.

Algarve, Portugalia

Dacă ești pasionat de băuturi, trebuie să știi că Algarve oferă cel mai bun raport calitate-preț la acest capitol, conform raportului Holiday Money Report. Aici poți savura o ceașcă de cafea cu doar 0,92 euro, iar pentru vin vei plăti numai 2,06 euro.

This website stores cookies on your computer. Cookie Policy