Get In Touch
za:media GmbH
Goethestrasse 16a
6161 Mannheim
Germany
Work Inquiries
hello@romaniatoday.eu
Phone +49621 38072677
Back

Sfaturi pentru obținerea unui păr neted și mătăsos acasă

Susa foto: Pexels

Cum îți poți coafa părul ca la salon

O podoabă capilară învăluită într-o strălucire naturală, sănătoasă, cu șuvițe netede și mătăsoase, cucerește iremediabil și nu poate trece neobservată.

Însă pentru obținerea acelui păr spectaculos de mătăsos și strălucitor nu este neapărat nevoie să  faci o programare la salon. Chiar dacă pare un lucru greu de realizat acasă, cu sfaturile potrivite oferite de specialiști nimic nu este imposibil.

Iată câteva sfaturi date de specialiști, pe care să le urmezi pentru a-ți netezi părul ca în urma unei vizite la salon.

Pregătirea părului

Este esențial ca părul să fie curat, proaspăt spălat, cu șamponul și balsamul potrivite, înainte de a începe procesul de coafare. Folosirea unei măști adecvate este, de asemenea, recomandată în cazul părului moale și uscat.

Dacă dorești să-ți prepari propria mască, este foarte simplu să optezi pentru cea din ulei de măsline și ou și să o lași să acționeze timp de o oră. O alternativă poate fi și îmbibarea șuvițelor de păr în lapte, pentru aproximativ douăzeci de minute.

Odată ce ai curățat, hrănit și periat temeinic părul, îi poți aplica un produs pentru protecție termică pentru a te asigura că nu-l expui prea mult la căldură.

Separarea șuvițelor de păr

Pentru părul ondulat, se recomandă uscarea părului cu ajutorul periei. Ai nevoie de o perie rotundă, câteva clame și uscător. Este necesar să împarți părul în cinci sau patru secțiuni, pe care să le îndrepți separat.

Acum, că părul este uscat, împarte-l din nou în mai multe secțiuni, delimitate cu ajutorul clamelor.

Setarea temperaturii potrivite pentru placă

Înainte de folosirea propriu zisă a plăcii, trebuie să te asiguri că aparatul este la fel de curat cum este părul tău, fără să aibă depuneri de la produsele aplicate anterior.

Se recomandă setarea unei temperaturi de 250 °C pentru firul de păr care nu este creț sau foarte ondulat și o temperatură mai mare pentru tipul de păr aspru.

Lucrează cu grijă fiecare secțiune în parte pornind de la baza scalpului și împingând pe lungimea firului de păr. Acum te poți bucura de un păr strălucitor și moale ca atingerea mătăsii.

This website stores cookies on your computer. Cookie Policy