Get In Touch
za:media GmbH
Goethestrasse 16a
6161 Mannheim
Germany
Work Inquiries
hello@romaniatoday.eu
Phone +49621 38072677
Back

Moduri creative în care poți consuma sucul de morcovi

Sursa foto: Pexels

Beneficiile sucului de morcov și cum poți profita de ele

O sursă prețioasă de antioxidanți, minerale și vitamine, sucul de morcovi poate deveni acea băutură de al cărei gust te îndrăgostești iremediabil.

Consumul regulat de suc de morcovi ajută la protejarea sănătății vederii, a pielii, a părului și nu numai.

Este un adevărat elixir pe care merită să-l consumi în toate variantele posibile.

Cum îl poți introduce în rutina zilnică

Dacă îți dorești să simți din plin gustul și aroma delicioase ale sucului, îl poți consuma, bineînțeles, ca atare. Pentru preparare, vei avea nevoie doar de un storcător și legume cât mai proaspete, de preferat morcovi bio.

În ceea ce privește cantitatea, recomandarea profesorului de neuroștiințe Billy Hammond este de o ceașcă pe zi.

Nu uita să acorzi o atenție deosebită și depozitării. Pentru păstrarea prospețimii și a nutrienților, este esențială o depozitare corectă, într-un recipient de sticlă, ținut la rece. Astfel, păstrat corespunzător, sucul își poate menține prospețimea chiar și până la trei sau patru zile.

Însă, dacă ești adeptul unor moduri mai creative de a consuma sucul de morcovi, poți experimenta tot felul de combinații. Folosește-l, de exemplu, pentru sosuri, dressinguri sau supe pentru a obține un gust savuros și o culoare vibrantă.

Adaugă-l în apă minerală cu lămâie pentru a te bucura de o băutură revigorantă delicioasă sau pur și simplu combină-l cu alte fructe sau legume preferate.

Cum poți folosi pulpa de morcovi

Nu te gândi nici un moment să arunci pulpa de morcovi. O poți transforma într-o mulțime de preparate apetisante, precum clătitele, plăcinte sau diferite prăjituri. Dacă nu-ți surâde ideea de a adăuga-o în preparate dulci, o poți adăuga într-o tocană sau supă.

Iar dacă nu ai timp de astfel de combinații, cea mai simplă soluție este să folosești pulpa de morcovi ca îngrășământ natural pentru grădina ta.

This website stores cookies on your computer. Cookie Policy