Get In Touch
za:media GmbH
Goethestrasse 16a
6161 Mannheim
Germany
Work Inquiries
hello@romaniatoday.eu
Phone +49621 38072677
Back

Cum să întâmpini schimbările prin care trece părul după 30 de ani

Sursa foto: Pexels

Adaptarea rutinei de îngrijire

Trecerea timpului aduce schimbări continue, pe cât de lente, pe atât de sigure, asupra organismului nostru.

În ceea ce privește părul, în mod surprinzător, acesta începe să-și schimbe ușor structura încă de la vârsta de 30 de ani.

Chiar dacă astfel de schimbări sunt inevitabile pe măsură ce înaintezi în vârstă, poți încetini în multe feluri apariția semnelor de îmbătrânire.

Aspectul părului este asociat cu frumusețea și sănătatea și are un impact uriaș în ceea ce privește încrederea și stima de sine. Descoperă care sunt schimbările prin care trece acesta și cum să le întâmpini.

Acordă o atenție sporită alimentației și stimulării scalpului

Ceea ce se întâmplă este că „estrogenul fluctuează spre o tendință generală de scădere, iar hormonii omologi cresc”, explică doctorul dermatolog Panta Rouhani Schaffer.

Este posibil, de aceea, să observi cum firele de păr se subțiază, părul își pierde din volum sau se regenerează mai greu după tranziția dintre sezoane, spre exemplu.

Pentru a diminua impactul pe care îl au aceste schimbări hormonale este nevoie să pui un accent mai mare pe rutina de îngrijire a podoabei tale capilare, pentru a o păstra într-o stare perfectă de sănătate.

Primul pas în acest sens este să oferi părului nutrienții necesari pentru recăpătarea puterii și vitalității, folosind produsele potrivite de îngrijire și acordând o atenție sporită alimentației.

O stimulare corectă a scalpului, spre exemplu, prin periatul părului sau masajul pielii capului, dar și expunerea limitată a acestuia la surse de căldură sunt, de asemenea, esențiale pentru menținerea stării generale de bine a podoabei capilare.

Totodată, este important să dai dovadă de flexibilitate în încercarea a cât mai multor produse de îngrijire. S-ar putea ca ceea ce ai încercat cu succes în urmă cu un an, să nu-ți mai fie de mare ajutor acum.

This website stores cookies on your computer. Cookie Policy