Get In Touch
za:media GmbH
Goethestrasse 16a
6161 Mannheim
Germany
Work Inquiries
hello@romaniatoday.eu
Phone +49621 38072677
Back

Secretele menținerii unui bronz radiant după vacanță

Sursa foto: Pexels

Cum îți poți păstra mai mult timp look-ul exotic arămiu

Ai reușit să obții pe parcursul vacanței acel bronz auriu, mult visat, dar te gândești cu părere de rău că în curând îl vei pierde?

Dacă îți dorești să menții cât mai mult nuanța arămie, cuceritoare a pielii tale, iată câteva mici secrete care te vor ajuta să te bucuri pentru o perioadă mai mare de un look radiant.

Exfoliază delicat pielea

Chiar dacă exfolierea este benefică, îndepărtând celulele moarte, este esențial să o faci cu grijă atunci când obiectivul tău este menținerea bronzului; o exfoliere puternică va favoriza îndepărtarea acestuia. Așadar, asigură-te că optezi pentru un scrub delicat pe care să-l folosești doar o dată pe săptămână.

Folosește o loțiune de bronzare

În general, loțiunile de bronzare conțin ingrediente care stimulează producția de melanină și antioxidanți ce protejează împotriva daunelor provocate de razele  UV. Folosirea unui astfel de produs nu este utilă doar în obținerea bronzului, ci și în extinderea duratei acestuia.

Consumă alimente bogate în beta-caroten

Calitatea bronzului și menținerea acestuia pot fi influențate și de ceea ce consumi. Dacă vei mânca regulat alimente bogate în beta-caroten, precum fructul de mango, morcovi și spanac, îți vei ajuta pielea să-și mențină nuanța caldă, aurie.

Nu uita să te hidratezi

Crucială în orice rutină de îngrijire a pielii, hidratarea nu trebuie neglijată nici când vine vorba despre menținerea bronzului. O piele uscată se va exfolia mult mai repede, ceea ce poate duce rapid la pierderea bronzului.

Prin urmare, asigură-te că te hidratezi bând suficientă apă și aplicând o cremă hidratantă. Îți vei ajuta astfel pielea să-și mențină suplețea și elasticitatea, iar bronzul și strălucirea arămie a pielii vor rezista mai mult timp.

This website stores cookies on your computer. Cookie Policy