Get In Touch
za:media GmbH
Goethestrasse 16a
6161 Mannheim
Germany
Work Inquiries
hello@romaniatoday.eu
Phone +49621 38072677
Back

Cum îți poți menține silueta după ce ai slăbit

Sursa foto: Pexels

Obiceiuri sănătoase

Conform statisticilor, un procent foarte mic, aproximativ 20%,  din cei care slăbesc după ce au urmat o dietă, reușesc să-și mențină pe termen lung noua greutate.

Nu există nici o rețetă minune care să garanteze că odată ce ai scăpat de kilogramele nedorite, acestea nu o să revină în forță. Așadar lupta împotriva kilogramelor nu se încheie odată cu dieta.

Iată câteva metode prin care să te asiguri că te menții în formă și nu o să te confrunți cu așa numitul efect yo-yo.

Ține aproape alimentele sănătoase care îți plac

Eliminarea alegerilor dăunătoare din alimentație este esențială pentru a putea slăbi sănătos și a-ți menține greutatea. Testează diferite alimente sănătoase și descoperă ce îți place, apoi ai grijă să le ai mereu aproape și să renunți la gustările care îți sabotează eforturile de a ține kilogramele în frâu. Asigură-te că ai mereu frigiderul aprovizionat cu alimentele care sunt aliatul siluetei tale și ține departe tentațiile.

Evită schimbările radicale

Dacă te-ai aventurat într-o serie de schimbări dramatice, probabil ai realizat că nu reușești să ții un regim strict pentru mult timp. Schimbările mici pot face minuni pe termen lung. De exemplu, poți începe să bei mai multă apă și să înlocuiești treptat gustările nesănătoase cu alimente care te ajută să-ți atingi obiectivul de a te menține în formă.

Stabilește-ți o rutină pe care să o iubești

Deși o rutină poate să fie enervantă, totuși planificarea și luarea meselor la aproximativ aceeași oră în fiecare zi este recomandată. Respectarea unui orar alimentar este, conform specialiștilor, un factor primordial care ne influențează în bine sănătatea.

Nu uita să introduci în rutina zilnică și puțină mișcare. Experimentează și testează mai multe sporturi, iar când vei descoperi unul care te face să te simți bine ai grijă să-l introduci în programul tău. Dacă va fi un exercițiu care îți face plăcere, cu siguranță efortul nu va fi perceput ca o corvoadă, ci îți va oferi bucurie și satisfacție.

This website stores cookies on your computer. Cookie Policy