Get In Touch
za:media GmbH
Goethestrasse 16a
6161 Mannheim
Germany
Work Inquiries
hello@romaniatoday.eu
Phone +49621 38072677
Back

Ce fructe să consumi mai des pentru un ten radiant

Sursa foto: Pexels

Gustări sănătoase pentru o piele luminoasă

Alimentația are un rol crucial în menținerea sănătății organismului, dar și pentru menținerea aspectului luminos și ferm al pielii.

Stilul modern de viață, aglomerat și agitat ne influențează negativ alegerile în ceea ce privește alimentația. Astfel tindem să consumăm alimente care nu au fibre și antioxidanți și care afectează foarte ușor calitatea pielii, îmbătrânind-o prematur.

Dacă îți dorești să-ți păstrezi un ten radiant și o piele sănătoasă, iată câteva dintre fructele care te pot ajuta în acest sens.

Merele

O sursă bogată de antioxidanți și vitamina C, merele se găsesc din belșug în orice piață pe timp de iarnă, fiind o modalitate necostisitoare și foarte eficientă de a ne păstra pielea tânără și sănătoasă.

Mărul contribuie la menținerea elasticității pielii, neutralizarea radicalilor liberi și hidratare, împiedicând astfel apariția aspectului tern.

Grapefruit

Datorită bogăției de antioxidanți și enzime, grapefruit-ul poate ajuta din plin la curățarea porilor pielii și la revitalizarea acesteia.

În plus, susține producția de colagen prin conținutul ridicat de vitamine C și A, oferind tenului un aspect tânăr și tonifiat.

Rodiile

Un aliat de nădejde atunci când vine vorba de gustări delicioase și sănătoase totodată, rodia poate fi un aliat puternic și în  menținerea sănătății tenului, fiind o sursă importantă de minerale precum potasiul, magneziu, calciu și fosfor, dar și acid folic și vitaminele K și C.

Kiwi

Pe lângă gustul incredibil, dulce-acrișor, fructele kiwi au efecte benefice uimitoare pentru luminozitatea tenului. Bogate în acid citric, esențial în regenerarea celulelor pielii, aceste fructe te vor ajuta să-ți menții tenul radiant și să scapi totodată de petele pigmentare.

Mai mult decât atât, aceste superfructe te ajută să previi îmbătrânirea prematură a pielii, ținând departe ridurile prin stimularea producerii de colagen.

This website stores cookies on your computer. Cookie Policy