Get In Touch
za:media GmbH
Goethestrasse 16a
6161 Mannheim
Germany
Work Inquiries
hello@romaniatoday.eu
Phone +49621 38072677
Back

Imprimeuri și culori favorite pentru sezonul de iarnă 2024

Sursa foto: Pexels

Ce trenduri pot aduce un suflu nou garderobei tale

Zilele reci își intră din ce în ce mai mult în drepturi, făcându-ne să scoatem la iveală din garderobă hainele cele mai călduroase.

Dacă îți dorești ca hainele tale să-ți dăruiască pe lângă căldură și confort și un aspect rafinat, iată care sunt recomandările designerilor pentru culorile și imprimeurile care se poartă în sezonul de iarnă 2023-2024.

Animal print

Articolele vestimentare cu animal print nu ar trebui să lipsească din garderoba ta. Este un trend clasic iubit de marile case de modă care combinat cu piesele potrivite poate crea cu ușurință acel efect wow pentru outfit-urile tale.

Ce poate fi mai de dorit în zilele reci de toamnă decât un pulover moale și călduros? Varianta animal print pentru pulovere este o alegere excelentă care îți va scoate imediat ținuta din anonimat.

Poți combina jerseul cu piese din denim și cizme sau botine casual pentru a crea un outfit chic fără efort.

Imprimeurile florale

Vremea mohorâtă nu trebuie să dicteze și imprimeuri în același ton pe hainele tale. Trendul pentru anul acesta vizează design-urile și nuanțele vesele. Așadar, oferă un aer optimist garderobei tale pentru sezonul rece alegând piese vestimentare feminine, în culori și imprimeuri vibrante.

Rochiile, spre exemplu, sunt extrem de versatile. Le poți combina cu un pulover tricotat sau cu un palton gros, obținând astfel un outfit deosebit, jucăuș, dar și elegant în același timp.

Outfiturile monocromatice

Nu ezita să alegi o ținută într-o singură culoare. Departe de a fi plictisitor, outfitul tău va căpăta un aer plin de rafinament. O rochie tricotată cu guler înalt, asortată cu un palton în aceeași nuanță va face minuni și te va scoate din încurcătură atunci când ai nevoie de o ținută casual, practică, dar în același timp sofisticată și învăluită în rafinament subtil.

This website stores cookies on your computer. Cookie Policy