Get In Touch
za:media GmbH
Goethestrasse 16a
6161 Mannheim
Germany
Work Inquiries
hello@romaniatoday.eu
Phone +49621 38072677
Back

Care sunt cele mai ieftine stațiuni austriece de schi

Sursa foto: Pexels

Unde poți găsi tarife chiar mai mici decât la Sinaia

Unul dintre cele mai iubite sporturi de iarnă, schiul a devenit din ce în ce mai scump de la un an la altul, cauza fiind majorarea prețurilor la zăpadă artificială și energie pentru teleschiuri.

Totuși, în ciuda inflației și a crizei energetice, în Austria există regiuni în care acest sport poate fi practicat la prețuri accesibile. Conform portalului pentru rezervări holidu.com, sunt câteva stațiuni austriece de schi în care skipass-ul este mai ieftin decât la Sinaia.

Dacă în cursul anului trecut, prețul skipass-ului pentru un adult, în weekend, era în stațiunea Sinaia 46 EUR pe zi, în Austria există stațiuni în care tarifele sunt chiar mai mici de 40 EUR.

Koralpe, Carintia

Cel mai mic preț pentru skipass-ul de o zi, indiferent dacă este sezon de vârf sau nu, se pare că îl poți găsi în frumoasa și micuța zonă de schi din Koralpe: 39 EUR. Această stațiune îți oferă aproape 20 km de pârtie amenajată. Dacă incluzi și cazarea în abonament, poți plăti numai 69 EUR pe zi, de persoană.

Werfenweng, Salzburg

În Werfenweng te poți bucura de pârtii amenajate pe aproximativ 29 km și de minunatul IKIs Snowpark, la tariful de 75 EUR pe zi, de persoană. Iar din opt decembrie, nouă teleschiuri îi vor putea duce pe vizitatori pe 17 pârtii diferite, prețul unui bilet pentru o zi fiind de 42 EUR.

Almenwelt Lofer, Salzburg

Situată la numai 45 de km distanță de Salzburg, Almenwelt Lofer își atrage vizitatorii cu frumusețea pârtiilor amenajate pe aproximativ 46 km. Acest sezon aduce și un nou telescaun cu opt locuri, SenderExpress.

Skipass-ul de o zi poate fi obținut aici la prețul de 59 EUR. Stațiunea pune la dispoziție telescaune cu opt și șase locuri, două telecabine, teleschiuri T-bar și o bandă transportoare.

This website stores cookies on your computer. Cookie Policy