Get In Touch
za:media GmbH
Goethestrasse 16a
6161 Mannheim
Germany
Work Inquiries
hello@romaniatoday.eu
Phone +49621 38072677
Back

Ce destinații se află în topul preferințelor românilor vara aceasta

Sursa foto: Pexels

Italia, Spania și Grecia ocupă primele locuri

În top trei cele mai populare destinații de vacanță alese de români pentru vara aceasta se află renumitele țări din Europa, Italia, Spania și Grecia. Conform analizei realizate de eSky pentru anul în curs, Italia ocupă primul loc în topul vacanțelor care sunt organizate pe cont propriu, iar printre orașele alese pentru aterizare se numără Veneția, Milano, Roma, Bologna și Napoli.

Locurile al doilea și al treilea în clasamentul celor mai populare destinații sunt ocupate de Spania și Grecia, unele dintre orașele care prezintă cel mai mare interes fiind Valencia, Barcelona, Madrid, Atena și Corfu.

Franța se află pe locul patru în clasament, cu cele mai multe zboruri planificate spre Paris și Nisa, fiind urmată de Turcia, cu orașele Istanbul şi Antalya ca principale locații preferate.

Clasamentul cu cele mai populare zece destinaţii de vacanță din sezonul estival 2023 este completat de Portugalia, Cipru, SUA, Emiratele Arabe și Egipt.

De ce este Italia iubită de români

Peisajele spectaculoase, istoria bogată, arhitectura impresionantă și preparatele culinare delicioase fac din Italia o destinație perfectă pentru o experiență de neuitat.

Cu o varietate incredibilă de locații cu peisaje captivante, fiecare regiune atrage vizitatorii prin farmecul ei aparte. De la marile orașe și până la micuțele sate pescărești, de la clădirile grandioase și până la căsuțele săpate în stâncă, de la munții semeți și până la peisajele marine, Italia îi cucerește pe turiști oferindu-le experiențe unice.

Cât despre bucătăria italiană, acesta este un alt motiv pentru care românii aleg Italia ca destinație pentru o vacanță reușită. Vinul rafinat, brânza, pastele irezistibile și pizza apetisantă sunt numai câteva dintre atracțiile savuroase pe care ți le poate oferi o călătorie pe tărâmurile italiene.

This website stores cookies on your computer. Cookie Policy