Get In Touch
za:media GmbH
Goethestrasse 16a
6161 Mannheim
Germany
Work Inquiries
hello@romaniatoday.eu
Phone +49621 38072677
Back

Ideea ingenioasă care te scapă de chirie în Spania

Sursa foto: Pexels

Metoda simplă prin care poți deveni proprietar

În prezent, achiziționarea unei case a devenit pentru mulți un vis aproape imposibil de realizat.

Politicile monetare restrictive, dar și inflația au făcut ca ideea de credit ipotecar să fie mai puțin luată în calcul din cauza costurilor ridicate.

În Spania, însă, prinde tot mai mult teren o idee inteligentă, ideală pentru cei ce își doresc să devină proprietari, însă nu își permit achiziționarea unei întregi locuințe.

Achiziționarea unei camere

Sub sloganul „Achiziționează o cameră și nu vei mai plăti niciodată chirie”, în Spania a prins tot mai mult teren această idee simplă de a deveni proprietar, fără a fi nevoie să cumperi o casă întreagă.

Această nouă formă de investiție ingenioasă care te transformă în proprietar și contribuie la creșterea economiilor tale a devenit posibilă datorită start-up-ului habitat.com. Astfel, compania le oferă celor ce nu reușesc să achiziționeze o locuință șansa de a fi proprietarii unei camere.

Creatorii acestui program au explicat pentru publicația „El Español” de ce este profitabilă această metodă. Astfel, în cazul unui tânăr, spre exemplu, care plătea 400 EUR pentru chirie, mulțumită acestui start-up, va putea plăti aceeași sumă pentru o cameră pe care o deține ca proprietar. Datoria este în felul acesta amortizată lunar, iar dacă proprietarul decide ulterior să vândă, își va putea recupera economiile investite.

Unde este disponibil acest produs financiar unic

În prezent, reprezentanții companiei au declarat că își concentrează eforturile doar pe piața imobiliară din Spania. Totuși, având în vedere că sunt și alte piețe foarte atractive, unde există o mare cerere pentru locuințe, compania nu exclude luarea în considerare a acestora pe viitor.

Acest produs financiar vine cu „plusuri” considerabile, precum finanțarea 100%, posibilitatea de a vinde oricând și de a recupera banii, dar și avantajul de a deveni proprietar.

This website stores cookies on your computer. Cookie Policy