Get In Touch
za:media GmbH
Goethestrasse 16a
6161 Mannheim
Germany
Work Inquiries
hello@romaniatoday.eu
Phone +49621 38072677
Back

Uleiuri pentru o podoabă capilară de invidiat

Sursa foto: Pexels

Adevărate elixire pentru părul tău

Aspectul părului vorbește multe despre starea noastră generală de sănătate, dar și despre îngrijirea pe care i-o acordăm. Așadar, este un lucru firesc să ne preocupe modul în care arată părul și alegerea produselor care i se potrivesc cel mai bine.

Însă în goana explorării după produse care promit să facă minuni, de multe ori uităm de remediile naturale, precum uleiurile, care pot reda podoabei capilare aspectul sănătos și strălucitor mult dorit.

Uleiul de cocos, de ricin, argan, jojoba sau cel de măsline sunt doar câteva dintre uleiurile naturale care se dovedesc aliați puternici în a-ți ajuta părul să radieze de sănătate și frumusețe.

Uleiul de ricin

Cunoscut pentru proprietățile sale remarcabile, uleiul de ricin a fost folosit de sute de ani în diferite tratamente de sănătate, dar și în rutina de înfrumusețare.

Acidul ricinoleic din componența uleiului de ricin îmbunătățește circulația sângelui și astfel stimulează creșterea părului. Bogat în nutrienți precum vitaminele K și E, acesta oferă totodată și hidratare profundă, lăsându-ți părul mai flexibil și mai puternic.

Este un ajutor eficient și în cazul în care te confrunți cu mătreața, contribuind la reducerea inflamațiilor de la nivelul scalpului și echilibrând producția de sebum.

Așadar, nu uita să introduci în rutina ta de îngrijire a părului acest elixir care îți va îmbunătăți starea generală a părului și a scalpului.

Uleiul de cocos

Bogat în vitamine, antioxidanți și acizi grași, uleiul de cocos trebuie să aibă un loc de cinste în rutina de îngrijire a părului și nu numai. Datorită în special acidului lauric pe care îl conține, acest ulei pătrunde ușor în cuticulă, hidratând și reparând firul de păr de la rădăcină și până la vârf.

Mai mult, uleiul de cocos poate să prevină și pierderea de proteine din păr, protejându-l împotriva ruperii și a deteriorării și menținându-i rezistența și sănătatea.

This website stores cookies on your computer. Cookie Policy