Get In Touch
za:media GmbH
Goethestrasse 16a
6161 Mannheim
Germany
Work Inquiries
hello@romaniatoday.eu
Phone +49621 38072677
Back

Trenduri în metodele de învățare la locul de muncă

Sursa foto: Pixabay

Tendințe de învățare corporativă

Dezvoltarea rapidă a tehnologiei creează un mediu în continuă schimbare la locul de muncă, iar accelerarea și facilitarea învățării devin obiective tot mai importante de atins. Platformele de e-learning par să facă minuni în această direcție, reușind prin flexibilitate și mulțimea de cursuri oferite să atragă milioane de utilizatori la nivel global. În plus, prin strategia gamificării, utilizatorii sunt ajutați să învețe mai rapid, mai ușor și mai eficient, având acces la metode interactive de învățare, care cresc nivelul de retenție a informațiilor. Nu este de mirare că platformele de e-learning sunt tot mai căutate de managerii care vor să faciliteze învățarea la locul de muncă.

Ce beneficii oferă platformele de e-learning

O platformă de e-learning oferă în primul rând flexibilitate. Ai libertatea de a învăța în propriul ritm, oricând și oriunde, fără a trebui să te deplasezi și să suporți alte costuri pentru a fi prezent la cursuri sau traininguri fizice. O conexiune la internet este tot ce ai nevoie. Economisești astfel timp și bani și poți învăța mai rapid și eficient, având informațiile centralizate într-un singur loc. Mai mult, o platformă de e-learning poate fi personalizată în funcție de nivelul de cunoștințe și obiectivele fiecărui utilizator.

Gamificarea, un concept revoluționar în trainingurile de la locul de muncă

Gamificarea presupune includerea jocurilor în formarea angajaților și în e-learning, pentru un proces de învățare mai atractiv și mai puțin stresant. O astfel de strategie permite companiilor ca prin introducerea unor caracteristici asemănătoare unui joc, cum ar fi soluționarea problemelor și primirea recompenselor, să-i ajute pe angajați să devină mai interesați în procesul de formare.

Prin angajamentul continuu pe care îl promovează gamificarea în procesul de învățare, obiectivele de performanţă sunt atinse mai rapid, îmbunătățind productivitatea companiilor și făcând această strategie din ce în ce mai populară în lumea tehnologiei.

This website stores cookies on your computer. Cookie Policy