Get In Touch
za:media GmbH
Goethestrasse 16a
6161 Mannheim
Germany
Work Inquiries
hello@romaniatoday.eu
Phone +49621 38072677
Back

Tendințe încălțăminte toamnă 2023

Sursa foto: Pexels

Ce trenduri să urmărești în acest sezon

Trendurile evoluează în permanență aducând inspirație și idei noi pentru ținutele de zi cu zi.

Iar sezonul de toamnă vine cu o mulțime de propuneri creative pentru a alege încălțările care să te ajute să cucerești cu ușurință străzile orașului și nu numai.

Dacă ai nevoie de un strop de inspirație pentru a da o notă fresh stilului tău vestimentar, iată câteva dintre tipurile de încălțăminte care domină peisajul sezonului de toamnă în 2023.

Cizmele Western

Cizmele în stil western continuă să fie în vogă și anul acesta.

Cu un aer boem, acestea pot fi purtate într-o mulțime de combinații, de la outfit-uri formate din rochii vaporoase în stil boho până la ținute cu articole din denim.

Balerinii cu vârful ascuțit

Balerinii sunt acele încălțări care nu par să se demodeze niciodată și sunt totodată una dintre cele mai iubite alegeri în rândul femeilor.

Cei cu vârful ascuțit și talpă plată pot scoate cu ușurință din anonimat, fiind un trend major în sezonul acesta de toamnă.

Aceștia oferă outfit-ului un plus de eleganță și rafinament și pot fi purtați într-o varietate de combinații. Vor completa perfect, spre exemplu, rochia casual preferată sau un outfit format dintr-o cămașă tip boyfriend și o fustă din denim.

Botinele cu toc gros

Ghetele cu toc gros, confecționate dintr-o varietate de materiale precum pielea întoarsă, piele sau catifea, sunt în lumina reflectoarelor în această toamnă.

Acestea oferă stabilitate, fiind o alegere sigură și inspirată atunci când vine vorba despre confort, dar și despre încălțări potrivite pentru zilele friguroase, umede sau ploioase.

Încălțări sport cu platformă

Dacă îți dorești să obții un aspect urban, cool, optează pentru o pereche de pantofi sport cu platformă, care au devenit, se pare, un trend major. Pe lângă câțiva centimetri în plus, aceștia îți oferă din plin confortul de care ai nevoie în zilele aglomerate și reci de toamnă.

This website stores cookies on your computer. Cookie Policy