Get In Touch
za:media GmbH
Goethestrasse 16a
6161 Mannheim
Germany
Work Inquiries
hello@romaniatoday.eu
Phone +49621 38072677
Back

Cum te poți bucura de rochiile preferate chiar și în sezonul de iarnă

Sursa foto: Pexels

Trucuri pentru „păcălirea” vremii reci

Vremea posomorâtă din sezonul rece de iarnă nu trebuie să influențeze și vibe-ul ținutelor tale.

Chiar dacă în zilele reci și chiar geroase devine o adevărată provocare să integrezi rochiile în outfit-uri elegante, jucăușe, dar și călduroase și stilate în același timp, totuși nu este un lucru imposibil de realizat.

Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să incluzi cu succes rochiile preferate în garderoba de iarnă pentru a obține ținute feminine, pline de farmec, în ciuda vremii neprietenoase.

Îmbrățișează conceptul de layering

Purtarea articolelor de îmbrăcăminte în straturi este o metodă excelentă de a te proteja de frig. O bluză termică, fără cusături, pe care să o îmbraci pe sub rochia preferată, alături de un cardigan lung, te va ajuta să obții o ținută chic călduroasă și confortabilă în orice moment al zilei.

Ține aproape o pereche de dresuri îmblănite

Dresul cu căptușeală moale, pufoasă și călduroasă poate fi aliatul tău de nădejde când îți dorești să îmbraci o rochie vaporoasă și delicată în sezonul rece.

Sau poți alege dintr-o varietate de dresuri groase cu până la 200 DEN pentru a le combina cu o pereche de cizme lungi. Asigură-te că îmbraci și un palton suficient de gros, iar outfit-ul tău sofisticat va fi gata să strălucească.

Ține cont de materialul rochiei

Pentru un plus de confort și căldură, acordă mai multă atenție materialelor din care sunt croite rochiile pe care le integrezi în garderoba de iarnă. Când temperaturile sunt foarte scăzute, optează pentru materiale groase precum cașmirul sau lâna.

Nu subestima accesoriile

Accesoriile potrivite pot aduce o contribuție considerabilă ținutei tale, care nu trebuie deloc subestimată. Fularele generoase, moi și pufoase, alături de căciulile și mănușile călduroase nu doar că te vor proteja de frig, dar îți vor și sublinia stilul vestimentar.

This website stores cookies on your computer. Cookie Policy