Get In Touch
za:media GmbH
Goethestrasse 16a
6161 Mannheim
Germany
Work Inquiries
hello@romaniatoday.eu
Phone +49621 38072677
Back

Tendințe fashion primăvară-vară 2023

Sursa foto: Unsplash

Care sunt tendințele pentru sezonul cald

Chiar dacă unele piese vestimentare rămân mereu în trend, fiecare an aduce noutăți menite să dea un nou suflu garderobei. Astfel, sezonul cald al anului 2023 vine cu o mulțime de interpretări ale denimului, corsete, funde și dantele care te trimit cu gândul la Marie Antoinette, catifele, piese transparente din tul, mătase sau muselină, imprimeuri florale și multe altele. Dar indiferent de trendurile sezonului, recomandarea este, desigur, să porți ceea ce te avantajează și te reprezintă.

Se poartă alb… cu alb

Anul acesta accentul este pe deschis și luminos. Așadar, o ținută complet albă? Fără doar și poate. Este o tendință inspirată din anii ’60 și este totodată rețeta perfectă dacă îți dorești versatilitate și o estetică atemporală. În cazul în care optezi pentru o rochie albă, se recomandă să o accesorizezi tot cu piese albe pentru a obține un efect unitar și rafinat.

Balerini diafani

Se pare că pantofii tip balerini nu se demodează niciodată. Disponibili într-o mulțime de forme și culori, aceștia pot completa cu ușurință ținutele casual, dându-le un aer lejer și adăugându-le o notă chic.

De exemplu, îi poți purta în combinație cu piese din denim, rochii vaporoase sau cu fuste maxi. Nuanțele luminoase precum roz pudrat, lila pal, albastru pastel, alb sau crem sunt perfecte pentru primăvara și vara anului 2023.

Imprimeuri florale fabuloase

Sezonul primăvară-vară 2023 este despre flori fabuloase, supradimensionate. Astfel, poți da un ton vesel garderobei tale alegând rochii, fuste, jachete lungi sau alte articole vestimentare cu imprimeuri florale generoase. Sau îți poți pune la încercare creativitatea aplicând trandafiri uriași pe tot felul de articole pentru a obține piese vestimentare statement.

Detalii sofisticate cu ciucuri și franjuri

O tendință ideală pentru primăvară și vară, detaliile cu ciucuri și franjuri aduc un aer jucăuș, dând un plus de mișcare și strălucire ținutelor tale. Dacă detaliile cu ciucuri sunt în general legate de stilul boho, în 2023 este în prim plan aspectul glam și mai puțin cel boem.

This website stores cookies on your computer. Cookie Policy