Get In Touch
za:media GmbH
Goethestrasse 16a
6161 Mannheim
Germany
Work Inquiries
hello@romaniatoday.eu
Phone +49621 38072677
Back

Secrete pentru o piele strălucitoare

Obiceiuri sănătoase pentru un ten strălucitor

Aspectul pielii poate spune foarte multe despre starea noastră generală de sănătate. Stresul, lipsa somnului, alimentația și înaintarea în vârstă pot afecta mult pielea făcând-o să arate ternă și obosită.

Având în vedere că primul lucru pe care îl văd ceilalți este fața, devine important ca pielea să ocupe un loc important în rutina zilnică de îngrijire pentru a-i menține frumusețea și strălucirea.

Iată câteva obiceiuri sănătoase care te ajută să obții în mod natural o piele întinerită și radiantă.

Exfolierea

Exfoliază-ți pielea folosind un scrub cu particule fine o dată sau de două ori pe săptămână, pentru îndepărtarea celulelor moarte. În urma unei exfolieri realizate corect, tenul are numai de câștigat. Dimensiunea porilor se va micșora, poți scăpa mai ușor de acnee, iar pielea ta va absorbi mai bine produsele de hidratare. Vei obține astfel un ten mai catifelat și întinerit.

Hidratare

Asigură-te că îți ajuți tenul să rămână hidratat bând zilnic o cantitate suficientă de apă și consumând grăsimi sănătoase, ce conțin acizi grași esențiali, mai ales Omega 3 și 6.

Alegerea unor produse de îngrijire potrivite tenului tău joacă, de asemenea, un rol esențial în acest sens. O hidratare bună din interior și la exterior îți va asigura astfel tot ceea ce au nevoie celulele pielii pentru a fi sănătoase.

Somn suficient

Atunci când nu dormim suficient, pielea capătă un aspect tern și lipsit de culoare, iar pe termen lung devine mai subțire și mai puțin elastică. Așadar, asigură-te că îți respecți programul de opt ore de somn pentru a profita de capacitățile regenerative ale pielii, ce se activează în timpul somnului.

Alimentație

Un rol esențial în menținerea pielii tinere îl joacă, desigur, alimentația. Peștele este considerat un aliment ideal în lupta împotriva îmbătrânirii pielii. Consumă, de asemenea, legume, fructe și semințe care conțin vitaminele B și C, precum broccoli, spanac, nuci, lămâi și portocale, iar pielea îți va mulțumi.

Nu uita, desigur, să îți faci timp de activitățile care îți aduc bucurie. Acestea îți vor face chipul să radieze în mod natural de lumină și frumusețe.

This website stores cookies on your computer. Cookie Policy