Get In Touch
za:media GmbH
Goethestrasse 16a
6161 Mannheim
Germany
Work Inquiries
hello@romaniatoday.eu
Phone +49621 38072677
Back

Poți primi 150 de euro pentru a vizita Taiwan

Sursa foto: Pixabay

Un motiv în plus pentru o vizită în Asia

Dacă în 2023 te-ai gândit să adaugi pe lista de dorințe și o destinație de vis pentru o vacanță de neuitat, atunci s-ar putea ca Taiwanul să fie exact ceea ce cauți. Mai ales că poți primi un bonus de 150 de euro pentru a-ți petrece vacanța în această țară insulară, recunoscută pentru ospitalitatea locuitorilor săi.

Planul autorităților pentru creșterea numărului de turiști

Conform declarațiilor premierului taiwanez, Chen Chien-jen, guvernul său dorește să atragă în 2023 un număr impresionant de șase milioane de turiști, obiectivul final fiind de zece milioane de vizitatori până în 2025. În acest sens, Taiwanul are în plan anul acesta să ofere 165 de dolari de persoană pentru 500.000 de turiști și 658 de dolari per grup de turiști pentru 90.000 de grupuri.

Această practică a autorităților, de a plăti turiştii, poate părea neobişnuită. Însă, Taiwanul nu este singura țară care folosește astfel de tactici pentru a atrage vizitatori, exemple asemănătoare fiind Malta și Hong Kong.

Deși ministrul Transporturilor şi Comunicaţiilor, Wang Kwo-tsai, nu a specificat în mod concret condițiile în care vor fi oferite sumele de bani, acesta a precizat că subvențiile se vor livra digital și vor putea fi folosite pentru cazare sau alte costuri din țară.

De ce merită să vizitezi „Insula Peștilor”

Supranumit „Insula Peștilor”, deoarece peștii sunt prezenți în majoritatea aspectelor vieții și culturii taiwaneze, Taiwan este o țară care oferă destinații exotice cu peisaje unice, plaje tropicale, păduri luxuriante, munți pitorești și multe altele.

Un loc minunat, în care poți vedea o mulțime de lucruri, este Taipei, capitala țării. Taipei 101 (al doilea cel mai înalt bloc din lume, după Burj Dubai), Lacul Sun Moon și Parcul National Taroko sunt doar câteva dintre atracțiile turistice ale acestei destinații. Mâncarea delicioasă, templele vechi amplasate în mijlocul zgârie-norilor și arhitectura uimitoare fac din Taipei un oraș captivant.

This website stores cookies on your computer. Cookie Policy