Get In Touch
za:media GmbH
Goethestrasse 16a
6161 Mannheim
Germany
Work Inquiries
hello@romaniatoday.eu
Phone +49621 38072677
Back

3 destinații pe care să le descoperi toamna

Sursa foto: Pexels

Locuri în care toamna strălucește din plin

S-a terminat vara și te gândești cu melancolie la ultima vacanță? Venirea toamnei nu trebuie să te facă să renunți la călătorii.

Toamna poate fi momentul perfect pentru câteva zile de relaxare în care să te bucuri de soarele blând, arămiu.

În plus, locurile sunt mai puțin aglomerate, așa că poți savura în liniște tot ce are de oferit destinația aleasă.

Fie că alegi o vacanță în care să te deconectezi de-a binelea de la viața cotidiană timp de o săptămână, fie că îți dorești doar un city break, iată câteva destinații în care te poți bucura din plin de frumusețea magică a toamnei.

Toscana

Iubită și vizitată anual de milioane de turiști, minunata regiune din centrul Italiei te va încânta cu siguranță cu peisajele ei de vis. Lunile de toamnă sunt o perioadă excelentă pentru petrecerea vacanței în Toscana.

Temperaturile mai scăzute pot fi momentul cel mai potrivit pentru a explora muzeele și a face plimbări lungi pe aleile înguste ale Florenței și Sienei, admirând orașele medievale înveșmântate în nuanțe calde, tomnatice.

Satele medievale și câmpurile întinse de viță de vie îți vor oferi o adevărată oază de frumusețe și liniște, scăldată în magia toamnei.

Lisabona

Capitala Portugaliei poate fi o altă destinație tomnatică de vis. Aici îți poți delecta privirea cu nuanțele vibrante ale clădirilor și priveliștea uimitoare pe care o oferă Oceanul Atlantic.

Bucură-te de atmosfera liniștită, tomnatică, plimbându-te pe străzile pavate ale cartierelor vechi Bairro Alto și Alfama. Castelul maur Sao Jorge, aflat pe cel mai înalt dintre dealurile Lisabonei îți va oferi o panoramă impresionantă asupra orașului.

Praga

O destinație în care toamna își etalează cu tărie farmecul este și capitala Republicii Cehe. Dacă alegi să-i calci pragul, te va învălui într-o paletă primitoare de culori aurii, pe măsură ce îi admiri clădirile istorice și străduțele înguste.

O plimbare pe malurile celui mai lung râu al Cehiei, Vltava, îți va descoperi catedrale și castele de o frumusețe impresionantă, iar Podul Carol și Piața Orașului Vechi te vor cuceri cu siguranță.

This website stores cookies on your computer. Cookie Policy