Get In Touch
za:media GmbH
Goethestrasse 16a
6161 Mannheim
Germany
Work Inquiries
hello@romaniatoday.eu
Phone +49621 38072677
Back

Plaje spectaculoase pe care nu trebuie să le ratezi

Sursa foto: Pexels

Ce plaje de vis din Europa poți vizita vara aceasta

Dacă apropierea verii te trimite cu gândul la locuri scăldate din plin de lumina soarelui și mărginite de valuri albastre generoase, iată câteva plaje din Europa care te pot cuceri cu peisajele lor fabuloase.

Plaja Navagio, Grecia

Situată în partea de nord-vest a insulei Zakynthos,  Navagio (sau Plaja Naufragiului) este una dintre cele mai frumoase plaje din Grecia.

Supranumită perla acestei insule, Navagio adaugă strălucire peisajelor grecești de basm din Marea Ionică. Nisipul fin, alături de stâncile albe de calcar, apa de turcoaz și rămășițele unei epave arămii oferă o priveliște aparte, de neuitat.

Plaja Cala Goloritze, Italia

Aflată în Sardinia, a doua insulă ca mărime din Italia, plaja Cala Goloritze, este o bucățică de rai și unul dintre cele mai spectaculoase locuri din inima Mediteranei.

Poziționată între munți și mare, această oază minunată cu apă de turcoaz, adâncă și transparentă oferă un loc ideal pentru pasionații de înot și snorkeling, oferind o vizibilitate perfectă.

Plaja Seixal, Portugalia

Una dintre cele mai spectaculoase plaje ale insulei vulcanice Madeira, plaja Seixal, oferă un peisaj de-a dreptul uimitor.

Este un loc în care vei fi vrăjit cu siguranță de nisipul negru natural, fin și strălucitor, apa cristalină, fără valuri, stâncile cu verdeață luxuriantă și cascade. Având fundul nisipos și valuri mici, plaja Seixal poate fi și un loc tocmai bun pentru a te iniția în arta surfing-ului.

Plaja Santa Giulia, Franţa

Dacă iubești Franța și îți dorești un loc în care să simți din plin strălucirea și frumusețea verii pe pielea ta, atunci vizitează Santa Giulia, una dintre cele mai minunate plaje din această țară.

Supranumită perla din sudul Corsicii, impresionanta plajă aflată la poalele munţilor în Porto-Vecchiote te va încânta cu priveliștea de vis a apelor limpezi turcoaz, mărginite de nisip alb și fin.

Santa Giulia este un loc foarte bun pentru iubitorii de sporturi nautice, dar poate fi o destinație ideală și pentru o vacanță cu cei mici, datorită apei care nu este adâncă aproape de țărm.

This website stores cookies on your computer. Cookie Policy