Get In Touch
za:media GmbH
Goethestrasse 16a
6161 Mannheim
Germany
Work Inquiries
hello@romaniatoday.eu
Phone +49621 38072677
Back

Piese vestimentare must-have pentru garderoba ta

Sursa foto: Pexels

Piese vestimentare atemporale

Tendințele modei sunt în continuă schimbare, însă indiferent de trenduri rămân câteva piese vestimentare care o să te scoată mereu din încurcătură dacă rămâi în pană de idei atunci când vine vorba de îmbrăcat.

Cămașa simplă albă, piesele din denim, sacoul negru, un tricou alb sau negru și vestita rochiță neagră sunt câteva dintre articolele de îmbrăcăminte de bază, care te pot salva la ananghie. În plus, sunt piese care se pot combina ușor, formând o ținută simplă, dar de efect.

Jacheta casual

Fie că alegi o jachetă tip biker sau o altă jachetă casual, din denim, de exemplu, vei adăuga cu siguranță un aliat de bază în garderoba ta.

O astfel de jachetă este o piesă versatilă care poate fi purtată în diverse combinații pentru un look lejer, dar chic în același timp.

Recomandarea stiliștilor este, însă, ca articolul vestimentar ales să fie cât mai simplu, fără multe aplicații care să încarce materialul.

Tricoul simplu alb sau negru

Ce poate fi mai ușor de asortat și combinat într-o ținută decât un tricou de bumbac în tonuri neutre, fără imprimeuri sau logo-uri? Este de preferat ca în cazul acestor piese de îmbrăcăminte să se evite modelele cu anchior și să se opteze pentru mărimi care oferă lejeritate și nu au terminația de la gât foarte fixă.

Cămașa albă

Pentru o ținută sofisticată, cu un efort minim, cămașa albă poate fi alegerea salvatoare. Trebuie să ținem cont totuși să fie o cămașă simplă, nici foarte strâmtă, dar nici foarte largă. Iar nasturii negri sunt de evitat la o astfel de piesă de îmbrăcăminte.

Sacoul

Când vine vorba despre sacou, alege, de asemenea, o piesă simplă, care se potrivește cu silueta, vârsta și genul vestimentar pe care îl abordezi zilnic.

Sneakerșii albi

Sneakerșii albi sunt un must la capitolul încălțăminte. Pot scoate din anonimat o mulțime de ținute, dând în același timp un aer fresh. Poartă-ți piesele preferate din denim cu un tricou simplu și sneakerși albi, nu vei da niciodată greș în crearea unui look lejer și cool.

This website stores cookies on your computer. Cookie Policy