Get In Touch
za:media GmbH
Goethestrasse 16a
6161 Mannheim
Germany
Work Inquiries
hello@romaniatoday.eu
Phone +49621 38072677
Back

Piese vestimentare atemporale pentru garderoba ta

Sursa foto: Pexels

Articole cu „je ne sais quoi”

De multe ori, atunci când ne construim garderoba, tindem să ne lăsăm duși de caruselul trendurilor care apar și dispar peste noapte. Astfel, putem ajunge foarte ușor să trecem cu vederea calitatea pieselor vestimentare pe care le alegem, versatilitatea, dar și utilitatea lor pe termen lung.

Iar atemporalitatea articolelor din garderobă este dată tocmai de utilitatea acestora și varietatea modurilor în care pot fi combinate pentru a forma noi outfit-uri, ce pot fi elevate prin intermediul accesoriilor potrivite.

Iată câteva piese vestimentare pe care merită să-ți concentrezi atenția când faci achiziții pentru completarea garderobei.

Un sacou simplu

De multe ori subestimat în ceea ce privește versatilitatea și considerat un articol prea formal sau rigid, sacoul poate fi, de fapt, cel mai simplu mod în care poți să-ți scoți ținuta din anonimat.

Combinat cu o piesă din denim, poate deveni foarte ușor ținuta lejeră pe care o poți purta la fel de bine la birou sau la o ieșire cu prietenii tăi în oraș. Iar purtat peste o rochie, aparent în mod neglijent, poate transforma ca prin magie look-ul, dându-i acel „je ne sais quoi” pe care ți-l dorești.

Rochia care te scoate din încurcătură

O piesă de rezistență, pe care te poți baza oricând, este acea rochie simplă, dar care are și un element statement, versatilă și de calitate, în care te simți încrezătoare, știind bine că te avantajează. Este cea mai rapidă soluție pentru momentele în care ești în grabă și nu ai timp să alegi sau să te gândești la combinații vestimentare care să nu dea greș.

Neagră sau într-o culoare vibrantă, precum roșul, este un articol cameleonic, stilistic vorbind, putând fi adaptată și accesorizată cu ușurință în funcție de context și căpătând în felul acesta noi dimensiuni sartoriale.

Tricourile simple

Un tricou simplu, în culori neutre, alb sau negru, poate fi soluția salvatoare atunci când nici un outfit nu mai are sens. Când îți dorești un aer classy, poartă tricoul alături de un sacou masculin, sau combină-l cu o fustă sofisticată pentru obținerea unui outfit interesant, dar care să nu-ți dea sentimentul că ești overdressed.

Piesele din denim

Fie că este vorba despre o jachetă, o rochie sau orice alt articol, piesele vestimentare din denim rămân de un clasic atemporal, indiferent de sezon.

Îți dorești un outfit casual, confortabil, sau unul mai stilat? Articolele din denim pot fi răspunsul la multe dileme atunci când trebuie să decizi rapid în ce să te îmbraci.

This website stores cookies on your computer. Cookie Policy