Get In Touch
za:media GmbH
Goethestrasse 16a
6161 Mannheim
Germany
Work Inquiries
hello@romaniatoday.eu
Phone +49621 38072677
Back

Piese esențiale pentru un outfit chic în stil parizian

Sursa foto: Pexels

Simplitate și rafinament

Învăluit într-un aer boem, cu o paletă largă de culori și modele captivante care pun accent pe naturalețe și feminitate, stilul franțuzesc nu se demodează niciodată.

Dacă iubești rafinamentul stilului chic parizian, dat de ținutele simple, dar de efect, iată câteva piese vestimentare care te vor ajuta să obții outfit-uri cu aer franțuzesc.

Atemporala cămașă albă

Cămașa albă este o piesă vestimentară pe cât de simplă, pe atât de importantă în construirea multor ținute impresionante. Este un must have pentru garderoba oricărei femei, dar și un element esențial în stilul parizian.

Poartă, spre exemplu, o cămașă albă, simplă, cu un articol din denim pentru o ținută lejeră, casual, cu iz french, sau asorteaz-o cu o fustă potrivită pentru formele tale și o pereche de ciorapi fini, pentru un outfit mai elegant.

Celebra Little Black Dress

Ce poate fi mai simplu în abordarea stilului franțuzesc decât purtarea versatilei rochițe negre? Indiferent dacă este din bumbac, dantelă sau mătase, alege modelul care te avantajează și savurează încrezătoare orice moment din viața ta într-un outfit parizian autentic.

Articole vestimentare cu aer de vacanță

Țesăturile din bumbac și in, topurile în stil marinăresc, cu imprimeuri în dungi, accesoriile din rafie și detaliile aurii minimaliste sunt câteva elemente cheie care te ajută să obții ținuta perfectă de vacanță, cu aer parizian.

Sfaturi care te ajută să obții un outfit parizian autentic

După regula „mai puțin înseamnă mai mult”, ai grijă să nu încarci ținuta cu bijuterii și optează pentru un look natural, cu make-up subtil și discret. Feminitatea și frumusețea naturală sunt cele care trebuie puse în valoare.

Nu ți-ai dori ca cei din jurul tău să fie atrași mai degrabă de o „mască” și de accesoriile pe care le porți decât de trăsăturile tale. Poți purta, însă, o eșarfă colorată, fină, din mătase, dacă îți dorești să adaugi o notă vibrantă ținutei tale.

În ceea ce privește dresurile, în stilul french nuanțele de negru sunt alegerea perfectă, oferind picioarelor o notă aparte de eleganță și putând fi purtați într-o mulțime de combinații vestimentare.

This website stores cookies on your computer. Cookie Policy