Get In Touch
za:media GmbH
Goethestrasse 16a
6161 Mannheim
Germany
Work Inquiries
hello@romaniatoday.eu
Phone +49621 38072677
Back

Orașe culturale pe care să le vizitezi în această vară

Sursa foto: Pexels

Ce poți vizita în weekendurile lungi de vară

Călătoriile sunt unele dintre cele mai frumoase și uimitoare experiențe umane. Fiecare destinație ne poate învăța lucruri noi despre locuri și oameni.

Dacă pe lângă aventură, cauți în călătoriile tale să experimentezi și să descoperi frumusețe, istorie și cultură, atunci orașe culturale precum Roma, Atena, Paris, Londra, New York, Bangkok sau Tokyo sunt doar câteva dintre metropolele care își merită locul pe lista ta de „Must see” .

Roma, Italia

Sunt puține orașe care pot să rivalizeze cu patrimoniul cultural uimitor al Romei. Supranumită „Cetatea eternă” și „Capitala lumii”, Roma impresionează prin bogăția culturală, arhitecturală și istorică.

Pregătește-te să fii vrăjit de mulțimea de fântâni fabuloase, galerii și muzee, palate, monumente, ruinele Forumului Roman și Colosseum. Pizza și pastele delicioase din capitala Italiei îți vor completa cu siguranță amintirile de neuitat.

Bangkok, Thailanda

Dacă iubești ritmul alert, locurile vibrante și pline de culoare, atunci Bankokul își merită locul pe lista ta. Un curcubeu de exotism, capitala Thailandei oferă un cocktail surprinzător de puțin din toate și pentru toți – tradiție și modernitate, aglomerație, căldură și umiditate, zgârie nori, temple și mâncare sofisticată și condimentată, specifică bucătăriei thailandeze.

Descoperă din farmecul și spectacolul Bankokului plimbându-te pe canalele de pe Chao Praya, pe străzi și prin piețe sau vizitând diferite obiective turistice precum Grand Palace, Templul lui Buddha din aur sau Temple of the Dawn.

Tokyo, Japonia

Capitala niponă este una dintre cele mai extraordinare destinații pe care le poți alege pentru călătoriile tale, oferind atracții turistice unice. De la străzile luminate de neoane în culori vibrante și până la temple încărcate de istorie, restaurante sofisticate și cafenele cochete moderne, Tokyo le oferă pe toate.

Profită la maximum de aventura ta în capitala Japoniei planificându-ți din timp călătoria. Asigură-te că nu ratezi puncte importante precum Muzeul de Artă Mori, trecerea Shibuya, cel mai vechi templu din Tokyio, Senso-ji, Parcul Ueno, strada de cumpărături Nakamise sau Piața de Pește Tsukiji, care oferă o varietate de gustări proaspete și delicioase.

This website stores cookies on your computer. Cookie Policy