Get In Touch
za:media GmbH
Goethestrasse 16a
6161 Mannheim
Germany
Work Inquiries
hello@romaniatoday.eu
Phone +49621 38072677
Back

Insule superbe din Germania pe care nu trebuie să le ratezi

Sursa foto: Unsplash

Mici colțuri de rai din Marea Baltică și din Marea Nordului

Deși poate nu te-ai fi gândit să treci Germania pe lista de „must visit” pentru a te bucura de farmecul exotic ale unei insule, ai fi surprins să afli câte insule minunate poți descoperi aici.

Cu aproape 50 de insule din Marea Baltică  și din Marea Nordului care îi aparțin, Germania îți poate oferi o evadarea pe care o visezi, pe insule cu orizonturi nesfârșite, valuri de azur și plaje aurii.

Rügen

Cea mai mare dintre insulele germane, Rügen se numără și printre cele mai populare destinații pentru vacanță din Germania.

Desprinsă parcă din cărțile poștale, insula cucerește cu plajele întinse de nisip strălucitor, faleze albe, păduri, castele, căsuțe pescărești și orășele vechi.

Cel mai important oraș din Rügen este orașul-port Sassnitz, un loc vibrant, plin de culoare, cu un chei de nu mai puțin de 1.450 de m lungime. Tot în apropiere poți admira Parcul Naţional Jasmund cu faleze înalte de calcar și prăpăstii amețitoare care se termină brusc în apele limpezi ale mării.

Hiddensee

Aflată nu departe de Polonia, insula Hiddensee este o bucățică magnifică de rai și un refugiu ideal pentru cei care își doresc să aibă parte de relaxare și liniște în natură, departe de aglomerația și zgomotul orașelor.

Atmosfera oarecum boemă a insulei atrage astfel o mulțime de artiști, care transformă locul într-o mică galerie de artă prin mulțimea de expoziții în aer liber.

Magnifica insulă cu o lungime de nici 17 km, cucerește cu peisajele variate, de o frumusețe aparte, de la plaje nisipoase întinse și stânci impunătoare până la mlaștini sărate, dune și deșert.

Amrum

Ideală pentru iubitorii de natură și plaje care oferă spațiu din belșug, insula Amrum este pe jumătate formată din nisip. Flora și fauna unice completează peisajul, aici putând fi admirate uneori focile cenușii, dar și marsuini.

Sylt, Helgoland, Fehmarn, Juist sau Usedom sunt alte câteva insule germane care îți pot oferi experiențe de vacanță de neuitat prin farmecul lor aparte.

This website stores cookies on your computer. Cookie Policy