Get In Touch
za:media GmbH
Goethestrasse 16a
6161 Mannheim
Germany
Work Inquiries
hello@romaniatoday.eu
Phone +49621 38072677
Back

Idei pentru abordarea stilurilor Barbie și Barbiecore

Sursa foto: Pexels

Outfit-uri cu „energie roz”

Culorile și stilul vibrant și fabulos al păpușilor Barbie aduc mereu zâmbet și o energie pozitivă. În plus, oferă o mulțime de posibilități de a crea outfit-uri spectaculoase atât pentru activitățile de zi cu zi cât și pentru ocazii speciale.

Dacă ai nevoie de puțină inspirație pentru a-ți exprima creativitatea și a-ți pune în valoare feminitatea prin stilul vestimentar, atunci în universul Barbie vei găsi cu siguranță ceea ce cauți.

Ținute atemporale Barbie Style

Outfit-urile stil Barbie vor cuceri mereu cu farmecul lor romantic, eleganță, rafinament și linii clasice.

Colorează-ți garderoba în pasteluri, în ton cu Barbie Style, adăugând piese vestimentare care nu se demodează, precum fusta-pantalon, bluzele sau rochiile vaporoase cu volane, accesorii delicate și articole cu tăieturi clasice.

Armonia culorilor este esențială în crearea acestui stil, completat de note de romantism care pot fi date, spre exemplu, de imprimeurile florale, volane sau dantele.

Outfit-uri extravagante în stil Barbiecore

Barbiecore poate fi despre „roz cu roz și… iar roz și strălucire”, ce amintește de o savuroasă gumă de mestecat, înglobând contraste și combinații îndrăznețe, excentrice, cu proporții exagerate și culori vii, strălucitoare, cu aer festiv.

Poți aborda acest stil experimentând cu un „party” de articole distractive precum fustele asimetrice, colanți colorați, platforme urieșești, crop-top-uri și elemente statement, futuriste, paiete sau țesături metalice. Nu uita și de asortarea genții, a accesoriilor și a pantofilor, esențială în estetica Barbiecore, care este foarte specifică, țintită.

Desigur, Barbiecore nu este doar despre roz în cantități considerabile, strălucire cât cuprinde și potrivirea unor piese vestimentare. Celebra stilistă Erin Walsh a explicat că Barbiecore Style înseamnă mult mai mult, este despre sărbătorirea feminității și despre femei care își revendică și îmbrățișează puterea.

Așadar, indiferent de întâlnirea pentru care te pregătești, stilurile Barbie și Barbiecore îți vor pune la dispoziție suficiente elemente din care să le alegi exact pe cele care te fac să te simți încrezătoare în orice moment.

This website stores cookies on your computer. Cookie Policy