Get In Touch
za:media GmbH
Goethestrasse 16a
6161 Mannheim
Germany
Work Inquiries
hello@romaniatoday.eu
Phone +49621 38072677
Back

Cum poți personaliza e-mailul Out of office pentru vacanță

Sursa foto: Pexels

Mesaje care îți asigură un concediu liniștit

Vacanțele se numără printre cele mai iubite și așteptate perioade, mai ales după câteva luni de proiecte dificile și solicitante. Nimic nu se compară cu relaxarea pe care o aduce concediul petrecut departe de lucrurile care aduc stres în viața cotidiană.

Nu de puține ori, însă, ultima zi de lucru înainte de mult așteptata vacanță se încheie cu gândul supărător la clienții care te vor suna pentru că nu le-ai răspuns la e-mail.

Așadar, pentru a evita un concediu „acompaniat” de o suită de apeluri, notificări și e-mailuri urgente, nu uita să faci setarea salvatoare pentru un e-mail Out of Office Message.

Poți chiar să construiești un mesaj personalizat, diferit de forma clasică folosită de parteneri sau de colegi. Un astfel de mesaj îi poate binedispune și mobiliza pe clienți, colegi sau manageri să-ți respecte timpul programat pentru relaxare și deconectare.

De ce trebuie să ții cont în structura e-mailului

Un Out of Office Message ar trebui să conțină în primul rând o mulțumire pentru e-mailul primit, în semn de respect pentru expeditor. Este esențial, desigur, să menționezi de ce vei lipsi de la birou, dar și perioada exactă în care te vei afla în concediu.

Nu uita să adaugi și datele de contact ale persoanei care o sa-ți preia sarcinile în perioada vacanței. Dacă, însă, alegi să răspunzi solicitărilor urgente, precizează sub ce formă dorești să comunici, prin e-mail sau telefonic, așa încât ceilalți să-și poată seta corect așteptările în această privință.

Idei amuzante pentru un mesaj „Out of Office” personalizat

  1. Salutare,

Posibil să nu fi aflat, dar în intervalul 21-25 august 2023 sunt în vacanță. Mă aflu în Dubai, încercând să pozez în milionarul plictisit de lux și opulență.

Dacă solicitarea ta este urgentă, transmite-o superiorului meu, pentru a-i aminti cât de valoros sunt.

Mulțumesc, să ai o săptămână ca toate celelalte!

  1. Nu sunt la muncă în perioada 21-25 august 2023. Savurează liniștea!
  2. Mesajul tău a ajuns în siguranță în căsuța de e-mail. În acest moment, însă, destinatarul se delectează cu o porție de relaxare și exotism, în mult așteptata vacanță din Maldive.

This website stores cookies on your computer. Cookie Policy