Get In Touch
za:media GmbH
Goethestrasse 16a
6161 Mannheim
Germany
Work Inquiries
hello@romaniatoday.eu
Phone +49621 38072677
Back

Detox în garderobă în 3 pași simpli

Sursa foto: Pexels

Cum îți transformi garderoba în una sustenabilă

Un dulap organizat, în care ai mai puține haine, acelea pe care le porți cu adevărat, înseamnă zero frustrări legate de faptul că iarăși nu mai știi în ce să te îmbraci în momentele de grabă.

Înseamnă în mod evident și mai puțin stres, dar și un ajutor real în construirea unor ținute reușite.

Iată câțiva pași simpli pentru a realiza un detox în dulapul tău și a obține garderoba sustenabilă pe care ți-o dorești.

Stabilește care este stilul tău și evaluează-ți garderoba

Un prim pas este să te gândești ce înseamnă moda pentru tine și, deci, care este stilul tău, cel care se potrivește personalității tale și nu este alterat de micro-trenduri.

Astfel, vei fi gata să-ți evaluezi garderoba în mod obiectiv și să decizi ce este cu adevărat important de păstrat și ce nu. Descotorosește-te de articolele care nu te reprezintă și pe care nu le-ai mai purtat de ani de zile și ordonează tot ce păstrezi pentru a avea mereu la îndemână piesele vestimentare „de rezistență”.

Pune accentul pe styling și construiește-ți o garderobă capsulă

În general, ajungem să purtăm cam 20% din totalul hainelor din garderobă. Ceea ce înseamnă că avem nevoie, de fapt, de mult mai puține haine decât am crede.

Secretul în a crea o mulțime de ținute este, de fapt, styling-ul. Asigură-te că ai câteva piese de bază, de calitate, pe care să le combini într-o mulțime de variante creative. Celebra rochiță neagră și cămașa albă, spre exemplu, pot fi purtate într-o mulțime de combinații.

Poți opta pentru o garderobă tip capsulă formată din 20 de articole cheie. Câteva piese simple, de calitate, ce pot fi combinate cu ușurință te vor ajuta să obții outfit-uri reușite fără prea multe bătăi de cap.

Ai grijă de hainele tale

Alege să prelungești durata de viață a hainelor tale, acordând atenție detergenților folosiți, programelor pe care le setezi la mașina de spălat sau temperaturii selectate pentru fierul de călcat.

Iar în cazul în care decizi să renunți la câteva articole, nu uita că nicio haină nu ar trebui să ajungă direct în coșul de gunoi. Alege să reciclezi piesele pe care nu le mai dorești, sau, decide să faci o faptă bună donându-le.

This website stores cookies on your computer. Cookie Policy