Get In Touch
za:media GmbH
Goethestrasse 16a
6161 Mannheim
Germany
Work Inquiries
hello@romaniatoday.eu
Phone +49621 38072677
Back

Cum alegi tricourile pentru outfit-uri în stil minimalist

Sursa foto: Pexels

Sfaturi pentru ținute inspirate

Vedetă absolută în aproape orice garderobă, indiferent de anotimp, tricoul este piesa de bază care te salvează mereu în momentele de criză și nu numai.

Un articol vestimentar atemporal, dar și un element stylish, tricoul poate fi introdus cu succes în cele mai diverse ținute, de la cele office și până la cele casual, urbane sau sport.

Iată câteva recomandări legate de alegerea tricoului potrivit, care să te avantajeze și să-ți pună în valoare outfit-urile.

Optează pentru tricouri simple, minimaliste

Deosebit de versatile, piesele vestimentare minimaliste pot fi combinate cu o mulțime de articole și pot sublinia diferite stiluri. Un simplu tricou negru, cu o croială bună și dintr-o țesătură de calitate se poate transforma în elementul cheie al unei ținute office, spre exemplu, împreună cu o fustă tip creion și sacou în nuanțe nude.

Același tricou poate foarte bine să completeze un outfit sofisticat alături de o piesă din denim, accesorii glamour și pantofi cu toc înalt sau, dimpotrivă, un outfit sport.

Păstrează un loc special pentru tricourile clasice

T-shirt-urile clasice, fie că sunt cu decolteu rotund sau în V, sunt acele articole de bază care trebuie să se bucure mereu de un loc de cinste în garderoba ta. Sunt adevărate piese de rezistență ce pot fi purtate oricând, indiferent de anotimp sau trendurile momentului.

Investește în nuanțe neutre de alb, negru, bej sau gri, care vor fi mereu utile în garderobă și pot fi puncte sigure de plecare în crearea outfit-urilor.

Evită tricourile cu logo-uri mari, la vedere

În universul tricourilor, logomania este un trend bine înrădăcinat, care cu siguranță va avea mereu ceva de spus în modă.

Recomandarea vine însă pentru piesele vestimentare cu logo-uri sau inscripții discrete. Evită logo-urile ostentative, care departe de a da dovadă de rafinament și bun gust, ruinează outfit-ul transformându-l cu ușurință în kitsch.

This website stores cookies on your computer. Cookie Policy