Get In Touch
za:media GmbH
Goethestrasse 16a
6161 Mannheim
Germany
Work Inquiries
hello@romaniatoday.eu
Phone +49621 38072677
Back

Cum să alegi geanta ideală pentru sezonul verii

Sursa foto: Pexels

Criterii de care să ții cont în alegerea genții

Fie că mergem la shopping, la birou sau în călătorie, gențile se dovedesc a fi mai mult decât niște accesorii utile. Acestea sunt aliații de nădejde în fiecare zi, ajutându-ne să transportăm lucruri importante, dar și să ne completăm outfit-ul într-un mod inteligent.

Gențile de vară pot fi găsite într-o mulțime de forme, materiale și culori care să te cucerească foarte ușor cu farmecul lor și să se potrivească preferințelor și nevoilor tale. Descoperă câteva dintre criteriile pe care să le iei în considerare atunci când alegi geanta care să îți facă vara mai frumoasă.

Calitatea

Indiferent dacă îți dorești o geantă pentru ținute casual, formale sau de călătorie, calitatea acesteia este esențială pentru a asigura rezistența pe termen lung. Nu ți-ai dori să te lași din prima cucerită de model și să te trezești că produsul cedează după două purtări.

Așadar, alege materiale de calitate, precum pielea ecologică, piele naturală sau pânză rezistentă și asigură-te că verifici finisajele și cusăturile, ca acestea să fie rezistente la uzură.

Dimensiunile și compartimentarea

O geantă cu mai multe buzunare în interior îți va oferi avantajul de a putea să-ți organizezi toate lucrurile pentru a le găsi ușor atunci când ai nevoie de ele.

Cât despre dimensiuni, pentru a te decide în privința acestora, gândește-te care sunt obiectele personale pe care le iei cu tine în mod obișnuit și dacă vor încăpea în modelul cu mărimea aleasă de tine.

Nu uita să iei în calcul și greutatea genții; alege materiale ușoare pentru a nu adăuga un plus de greutate la conținutul acesteia.

Material, culoare și model

Pentru a face față cu brio soarelui generos, o geantă de vară ar trebui să fie confecționată din materiale rezistente și ușoare. Iuta, rafia, pielea ecologică sau pânza pot fi alegeri excelente în acest sens. Poți opta pentru nuanțe neutre, care să se potrivească ușor pentru majoritatea ținutelor sau experimentează, jucându-te cu nuanțe văratice, vibrante, vesele.

Cât despre design, în funcție de stilul tău, te poți îndrepta spre o geantă simplă, cu model ludic, perfectă pentru o plimbare pe plajă, de pildă, sau poți alege un model cu mai multă personalitate, cu fermoare, diverse aplicații, franjuri sau ciucuri.

This website stores cookies on your computer. Cookie Policy