Get In Touch
za:media GmbH
Goethestrasse 16a
6161 Mannheim
Germany
Work Inquiries
hello@romaniatoday.eu
Phone +49621 38072677
Back

Cum poți adopta stilul „Old Money” în garderoba ta

Sursa foto: Pexels

Idei și sfaturi pentru crearea unor outfit-uri reușite

Estetica „Old Money” câștigă tot mai mult teren, readucând în lumina reflectoarelor alegerile vestimentare caracterizate de minimalism, eleganță subtilă, neforțată, cromatică discretă și simplitate.

În prezent, această tendință urmărește calitatea pieselor vestimentare și măiestria care se reflectă în croiala acestora, fără a se concentra pe articole de lux, la prețuri exorbitante.

Rochiile clasice și elegante tip pulover sau cele little black, cămașa albă supradimensionată, bluzele pe gât, tricourile polo simple, trench-urile, fusta creion sau plisată și costumele de damă clasice în nuanțe pastel sunt doar câteva dintre piesele reprezentative pentru stilul „Old Money”.

Dacă iubești stilul vestimentar iconic pe care l-au promovat femei precum Jackie Kennedy și prințesa Diana, iată câteva aspecte de care specialiștii recomandă să ții cont pentru crearea unor ținute stil „Old Money” reușite.

Pulover pe gât și fustă pantaloni

O ținută simplă, monocromă, formată dintr-un pulover fin, pe gât și fustă pantaloni lejeră te va scoate imediat din încurcătură atunci când îți dorești un outfit casual, dar în același timp sofisticat.

O pereche de mocasini moi sau o pereche de teniși în nuanțe subtile vor adăuga un plus de farmec special și rafinament lejer ținutei tale.

Rochia în carouri

Un outfit format din rochie cu print în carouri cu un guler alb, supradimensionat este o modalitate foarte simplă de a urma stilul „Old Money”. Purtarea unei bentițe pe cap completează perfect această ținută classy, dând un aer chic, rafinat toaletei tale.

Cămașă albă cu jerseu și pantaloni capri

Nimic nu poate să fie mai simplu și mai cochet decât abordarea unei ținute casual formată din cămașă albă, cu jerseu purtat nonșalant pe umeri și pantaloni scurți capri, clasici cu pliuri, în culori nude, lejeri, cu talie înaltă.

O pereche de teniși albi completează perfect ținuta, la care îi mai poți adăuga, de ce nu, o bască în nuanțe discrete.

This website stores cookies on your computer. Cookie Policy