Get In Touch
za:media GmbH
Goethestrasse 16a
6161 Mannheim
Germany
Work Inquiries
hello@romaniatoday.eu
Phone +49621 38072677
Back

Decorațiuni care îți pot transforma radical căminul

Sursa foto: Pexels

Idei simple, dar geniale pentru decorarea locuinței

Una dintre principalele metode prin care îți poți personaliza căminul este prin intermediul decorațiunilor.

Alegerea decorațiunilor potrivite poate schimba radical locuința, având poate un efect la fel de important precum schimbarea mobilei sau a  zugrăvelii.

Dacă îți dorești să creezi un aspect chic, deosebit pentru casa ta, fără costuri prea mari, iată câteva decorațiuni care te vor ajuta să obții simplu și rapid efectul dorit.

Colecție de rame foto

O colecție de rame foto cu fotografiile preferate pe peretele din living va da cu siguranță casei tale un aer cu totul special și o notă personală puternică.

Transformă o parte a livingului într-o adevărată galerie de artă a familiei, în care să troneze cele mai frumoase amintiri din cele mai reușite vacanțe sau din momentele cele mai plăcute petrecute alături de cei dragi.

Ai grijă să alegi ramele potrivite pentru stilul de design al casei tale. Spre exemplu, cele colorate sau alb-negru se vor încadra perfect într-un decor modern, cele vintage se vor potrivi ca o mănușă cu designul elegant, clasic, iar ramele din lemn vor completa de minune un decor scandinav, minimalist.

Plante de cameră

Plantele au puterea fantastică de a transforma simplu și rapid decorul casei, transformând spațiul într-un decor spectaculos care cucerește cu ușurință.

Creează-ți propria oază de verdeață plină de farmec, experimentând prin decorarea căminului cu ajutorul diferitor plante, de la plante mari cu frunze generoase, plante medii, curgătoare și până la mici cactuși, ideali pentru a-ți scoate biroul din anonimat.

Nu uita nici de vazele de flori, care pot da instant un aer fresh, boem căminului tău. Profită de frumusețile florale ale fiecărui anotimp și decorează-ți casa cu aranjamente de flori pe care le poți realiza ușor cu ajutorul câtorva tutoriale.

Tablourile canvas

Efectul vizual pe care îl oferă un tablou multicanvas este cu totul special, iar prețul unui astfel de obiect de decor este accesibil. Poți alege să transformi radical un perete, adăugându-i o astfel de operă de artă modernă, care cu siguranță nu va fi trecută cu vederea.

This website stores cookies on your computer. Cookie Policy