Get In Touch
za:media GmbH
Goethestrasse 16a
6161 Mannheim
Germany
Work Inquiries
hello@romaniatoday.eu
Phone +49621 38072677
Back

Cum îți poți transforma baia într-o oază de relaxare

Sursa foto: Pexels

Sfaturi pentru amenajarea unei băi frumoase

În prezent, baia a devenit mult mai mult decât o parte necesară a oricărui cămin. Aceasta s-a transformat într-un adevărat refugiu, fiind un loc de relaxare fizică, dar și mentală.

O baie frumos amenajată poate fi spațiul care ne oferă o adevărată terapie, transmițându-ne o stare de bine și liniște.

Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să-ți transformi baia într-o oază de frumusețe și relaxare.

Alege nuanțe deschise

Optează pentru culori luminoase, deschise, precum cremul, albul sau nuanțele pastel. Acestea vor face încăperea să pară mai spațioasă și te vor ajuta să creezi un spațiu luminos, care te binedispune.

Folosește spațiul în mod eficient

Asigură-te că împarți inteligent spațiul pe care îl ai la dispoziție, poziționând elementele mari precum cada, chiuveta sau dulapurile în așa fel încât să-ți rămână suficient loc pentru a te mișca în voie.

Mobilierul care are corpuri suspendate, rafturi sau mici compartimente de depozitare poate fi extrem de util pentru economisirea spațiului și organizarea tuturor produselor și a accesoriilor.

Optează pentru o oglindă mare

O oglindă generoasă poate fi un element decorativ impunător. Însă pe lângă aspectul estetic, poate veni și cu alte avantaje importante. O oglindă mare va reflecta lumina și va crea impresia unei încăperi spațioase.

Înfrumusețează spațiul cu plante

Plantele decorative pot face minuni când vine vorba despre înfrumusețarea căminului.

Oferă-i băii tale un aer proaspăt, plin de culoare decorând-o cu plante care rezistă în condiții de umiditate și nu au nevoie de foarte multă lumină.

Personalizează-ți baia

Amenajează-ți baia astfel încât aceasta să-ți reflecte personalitatea. Adaugă elemente de decor care te reprezintă, precum tablourile, fotografiile sau alte accesorii speciale.

Asigură-te că fiecare element îți dă acel sentiment de „acasă” și că oricând treci pragul băii tale te poți bucura de o adevărată oază de relaxare.

This website stores cookies on your computer. Cookie Policy