Get In Touch
za:media GmbH
Goethestrasse 16a
6161 Mannheim
Germany
Work Inquiries
hello@romaniatoday.eu
Phone +49621 38072677
Back

Trucuri pentru eliminarea mirosurilor neplăcute din baie

Sursa foto: Pexels

Cum îți transformi baia într-o oază de aer proaspăt și parfumat

În prezent, baia este mult mai mult decât o parte necesară a oricărui cămin. A devenit un adevărat refugiu și un loc de relaxare fizică, dar și mentală.

Este însă și locul în care se pot instala foarte ușor mirosuri neplăcute.

Iar menținerea unui miros frumos în baie este crucială pentru crearea unei atmosfere plăcute.

Dacă ai curățat totul cu cea mai mare atenție și tot nu reușești să păstrezi aerul din încăpere plăcut și parfumat, iată câteva secrete care te vor ajuta să scapi de mirosurile neplăcute.

Ține prosoapele uscate

Nu lăsa prosoapele umede în baie. Detergentul și murdăria acumulate în fibrele acestora pot crea un miros îngrozitor, favorizând formarea unei atmosfere încărcate, neplăcute în baia ta.

Este recomandată spălarea frecventă a prosoapelor și uscarea temeinică înainte de depozitare.

Folosește uleiuri esențiale

Aliați puternici când vine vorba despre împrospătarea aerului, uleiurile aromatice îți pot transforma căminul într-un adevărat paradis al aromelor fermecătoare, ținând departe mirosurile neplăcute.

Pentru baie, poți folosi, spre exemplu, bile de bumbac îmbibate în uleiuri aromatice și le poți plasa strategic în câteva locuri pentru parfumarea încăperii.

Ține aproape bicarbonatul de sodiu

Recunoscut pentru proprietățile de absorbție a mirosurilor neplăcute, bicarbonatul de sodiu poate face minuni în ceea ce privește împrospătarea aerului din casă. Este un produs de curățenie eficient, pe care te poți baza oricând.

Poți curăța suprafețele din baie, precum cada, faianța, chiuveta, presărând bicarbonat de sodiu și frecând apoi suprafața cu un burete curat umezit. Dacă îți dorești o putere mai mare de curățare, folosește o pastă formată din sare, bicarbonat de sodiu și apă, lasă să acționeze câteva minute, apoi clătește bine. Adăugarea câtorva picături de ulei esențial de tea tree sau lavandă vor amplifica efectul datorită proprietăților anti bacteriene și vor ajuta la menținerea unui miros plăcut.

This website stores cookies on your computer. Cookie Policy