Get In Touch
za:media GmbH
Goethestrasse 16a
6161 Mannheim
Germany
Work Inquiries
hello@romaniatoday.eu
Phone +49621 38072677
Back

Culorile vedetă în sezonul toamnă-iarnă 2023-2024

Sursa foto: Pexels

Ce culori să alegi anul acesta pentru sezonul rece

Industria modei nu stă niciodată pe loc, iar acest lucru este valabil și în stabilirea tendințelor în cazul culorilor.

Casele de modă și designerii au pregătit deja noua paletă de culori care va domina în următoarele luni universul vestimentar.

Roșul arzător, portocaliul roșu, galbenul puternic, albastrul deschis sau rozul  pudrat sunt doar câteva dintre vedetele care vor colora lunile reci.

În sezonul toamnă-iarnă 2023-2024 așteptă-te să fii surprins de un buchet eclectic de nuanțe, de la tonuri vibrante și îndrăznețe, la culori cuminți și discrete, dar sofisticate în același timp.

Roșu îndrăzneț

Roșul se anunță a fi o tendință cheie în industria modei, rămânând în lumina reflectoarelor în următoarea perioadă. Nuanțele de Roșu arzător și Viva Magenta ocupă poziții importante.

Roșul arzător atrage cu ușurință privirile prin intensitatea sa vibrantă, transmițând în același timp o încărcătură emoțională puternică.

În ceea ce privește Viva Magenta, care a fost desemnată și drept culoarea anului 2023, aceasta poate adăuga outfit-urilor tale strălucire prin profunzimea sa și notele subtile de violet.

Portocaliu roșu generos

Tonurile de portocaliu vor fi și ele în centrul atenției. Portocaliul roșu ocupă poziția principală, îmbinând în mod reușit tonuri de galben și roșu. Optează pentru această opțiune versatilă care se potrivește perfect pentru diferite piese vestimentare, cum ar fi rochiile de iarnă, paltoanele și puloverele.

Nuanța poate fi combinată cu tonuri calde, subtile, precum bej sau maro, pentru a da un aer sofisticat ținutelor, sau cu tonuri reci de albastru sau gri dacă îți dorești să creezi un outfit mai îndrăzneț.

Galben vibrant

Galbenul se va impune fără dar și poate ca personaj principal și trend de durată pe scena modei în sezonul de iarnă 2024.

High Visibility este culoarea propusă de institutul Pantone, fiind o nuanță plină de strălucire intensă. Galbenul High Visibility transmite din plin voie bună. Fiind o nuanță foarte versatilă, se potrivește pentru o mulțime de piese vestimentare, de la top-uri la costume și rochii.

This website stores cookies on your computer. Cookie Policy