Get In Touch
za:media GmbH
Goethestrasse 16a
6161 Mannheim
Germany
Work Inquiries
hello@romaniatoday.eu
Phone +49621 38072677
Back

Combinații de culori care creează impresia unui outfit scump

Sursa foto: Pexels

Alegeri cromatice inspirate

Avantajele unei ținute monocromatice sunt de necontestat. Aspect șic, pretențios, dar și obținerea efectului de siluetă alungită, totul dintr-o singură lovitură.

Însă, de multe ori, combinațiile potrivite de culori dintr-un outfit pot surprinde de-a dreptul, creând cu ușurință impresia că porți ceva sofisticat și mai scump decât este de fapt.

Iată câteva alegeri cromatice pe care să le combini în ținutele tale pentru a le oferi acel aer aparte de prețios și stil rafinat.

Roz prăfuit și bej

Acest „duet” de culori subtile și delicate se vor împleti într-o armonie deplină dacă îți dorești să oferi ținutei tale o notă de eleganță, feminitate și rafinament.

Este o idee cu adevărat genială de a purta nuanțele pastelate. Poți adăuga ținutei și un element îndrăzneț, precum o pereche de încălțări cu imprimeuri în nuanțe mai intense.

Verde smarald și alb

O piesă vestimentară de un alb imaculat poate fi completată perfect de tonuri proaspete și sofisticate de verde smarald. Pentru obținerea un accent cromatic, poți adăuga o poșetă și o curea neagră.

Poți combina albul cu o mulțime de nuanțe tari, precum violet, roșu sau albastru pentru a crea un outfit „scump”, care să cucerească.

Liliachiu și roșu

O asociere neașteptată, precum cea dintre violet liliac și roșu, poate fi o modalitate inedită de a crea o ținută interesantă cu aspect prețios.

Movul formează un „duo” strălucitor, memorabil, și în combinație cu galben, așadar nu ezita să îmbrățișezi acest contrast de tonuri complementare „scumpe”.

Roșu ruginiu și galben muștar

Dacă iubești ținutele cu aer retro, atunci optează pentru tonuri „cuminți”, delicate, de galben și roșu. Acestea arată excelent când sunt asociate, formând cu ușurință un  outfit care amintește de moda anilor  ’70. Pentru a da o notă sofisticată ținutei, îi poți adăuga și câteva accesorii subtile aurii.

This website stores cookies on your computer. Cookie Policy