Get In Touch
za:media GmbH
Goethestrasse 16a
6161 Mannheim
Germany
Work Inquiries
hello@romaniatoday.eu
Phone +49621 38072677
Back

Ce greșeli să eviți în crearea outfit-urilor de toamnă

Sursa foto: Pexels

Sfaturi pentru ținute de toamnă reușite

Toamna este anotimpul care nu obosește niciodată să ne încânte cu paleta fascinantă de culori în care este îmbrăcată, de la cele mai vibrante, precum galbenul auriu și roșul pătrunzător și până la cele stinse, precum ruginiul și maroul.

Dacă îți dorești să îți aduci garderoba în armonie cu natura și să creezi outfit-uri reușite, iată câteva sfaturi care te ajută să eviți alegerile nefericite când vine vorba despre crearea ținutelor de toamnă.

Ai grijă la croiala și lungimea hainelor groase

Zilele răcoroase și uneori chiar ploioase de toamnă cer o garderobă bine pusă la punct în ceea ce privește hainele călduroase. Jacheta, trench coat-ul sau chiar paltonul devin piese de rezistență care îți vin în ajutor atunci când vremea nu mai este tocmai prietenoasă.

Însă indiferent de culoarea pe care o preferi pentru astfel de piese vestimentare, este esențial să alegi lungimea și croiala potrivite în funcție de statură. Persoanele înalte pot astfel să opteze fără probleme pentru pardesie sau paltoane lungi și mai largi. În cazul persoanelor mai mici de statură, însă, sunt recomandate lungimile medii cu o croială adecvată, care să avantajeze silueta.

Paltoanele Teddy, spre exemplu, care măresc și sunt lipsite de o formă concretă, sunt o alegere total nefericită dacă îți dorești să îți pui în valoare silueta sau să creezi un efect optic de subțiere.

Nu supraîncărca ținutele

Garderoba de toamnă vine cu o mare diversitate de culori, piese vestimentare și accesorii ispititoare, putând atrage cu ușurință în capcana aglomerării outfit-urilor și a creării efectului deranjant de „too much”.

Abordează inteligent varietatea ideilor vestimentare tomnatice alegând cu grijă accesoriile și nuanțele pe care le porți. După principiul „less is more”, bazează-te pe simplitate și nu-ți sufoca ținuta cu un amalgam de imprimeuri colorate și o duzină de accesorii și aplicații.

This website stores cookies on your computer. Cookie Policy