Get In Touch
za:media GmbH
Goethestrasse 16a
6161 Mannheim
Germany
Work Inquiries
hello@romaniatoday.eu
Phone +49621 38072677
Back

Care sunt tendințele toamnă-iarnă 2023-2024 în modă

Sursa foto: Pexels

Ce piese îți pot completa garderoba în sezonul rece

Anul acesta, designerii ocolesc microtendințele și încurajează alegerea pieselor clasice, atemporale, precum eșarfele, fularele, cravatele, sacourile de lână sau rochiile care îți pun în evidență silueta.

Așadar, dacă ai început deja să te gândești cu ce piese ar trebui să-ți înnoiești garderoba toamnă-iarnă, vestea bună este că s-ar putea ca acestea să se regăsească deja în dulapul tău.

Iată câteva dintre tendințele din industria modei din care te poți inspira și alege ce se potrivește stilului tău.

Minimalism sofisticat

Luxul potolit, discret este noul minimalism care domină trendurile. Acest „Quiet luxury” promovează ținute șic, rafinate, fără extravaganțe precum imprimeurile sau logo-urile ostentative.

Mizează pe articole de îmbrăcăminte atemporale, de bună calitate, cum ar fi piesele de costum în culori de bază, blazerul clasic sau cămașa albă.

Eșarfe fabuloase

Scoate-ți ținutele din anonimat adăugându-le un accesoriu pe cât de simplu pe atât de puternic, precum o eșarfă în carouri, în stil scoțian.

Poți experimenta cu tot felul de șaluri și eșarfe generoase, din diferite materiale, inclusiv mătase sau cașmir, pe care să le porți peste o mulțime de piese vestimentare, de la rochia de seară și până la palton.

Fundele supradimensionate

Trendul fundelor supradimensionate din anii ’80 te va cuceri cu siguranță dacă îți place să dai ținutelor tale un aer șic.

O rochie sau o cămașă cu fundă supradimensionată pot fi o armă puternică în garderoba ta, ajutându-te să faci furori oriunde vei merge.

Piesele vestimentare alb-negru

Eterna combinație alb-negru încă are multe de spus în modă, iar anul acesta surprinde prin noi abordări stilistice, propuse, de exemplu, de Valentino sau Balmain.

Așadar, spune bun venit pieselor vestimentare cu imprimeuri grafice fabuloase în alb-negru.

This website stores cookies on your computer. Cookie Policy