Get In Touch
za:media GmbH
Goethestrasse 16a
6161 Mannheim
Germany
Work Inquiries
hello@romaniatoday.eu
Phone +49621 38072677
Back

Băuturi sănătoase pentru un ten luminos

Sursa foto: Pexels

Elixire pentru un ten plin de strălucire

O piele radiantă, este în primul rând o urmare a îngrijirii adecvate din interior.

Iar pe lângă alimentație, băuturile pe care obișnuim să le consumăm au un rol esențial în susținerea unui ten sănătos și luminos.

Descoperă câteva dintre băuturile pline de antioxidanți, minerale și vitamine, care te vor ajuta să dai un start sănătos zilei, pentru menținerea unui ten hidratat și radiant.

Ceaiurile

Infuziile din plante sunt o modalitate excelentă de a-ți delecta simțurile cu o aromă delicioasă și a te hidrata, în același timp.

Optează pentru ceaiuri din plante bogate în fitochimicale și antioxidanți, precum trandafirul, hibiscusul și mușețelul, ce ajută la combaterea inflamațiilor și a stresului.

Adaugă o linguriță de flori de mușețel, hibiscus sau un alt amestec într-o cană cu apă clocotită și lasă la infuzat cinci sau zece minute. Apoi savurează băutura călduță alături de cartea preferată.

Apă infuzată cu fructe

O băutură revigorantă, care îi oferă pielii tale răsfăț și hidratare, este apa infuzată cu frunze proaspete de mentă și rondele de castraveți.

Bogat în siliciu, mineral ce susține producția de colagen, castravetele ajută la îmbunătățirea elasticității pielii. Cât despre mentă, aceasta contribuie la atenuarea inflamațiilor și iritațiilor pielii datorită proprietăților calmante.

Sucul de morcovi

O băutură care cucerește de la prima sorbitură, sucul de morcovi oferă o bogăție de nutrienți și o adevărată terapie pentru piele. Vitaminele A, C și E sprijină din plin sănătatea tenului, contribuind la regenerarea celulelor, la menținerea aspectului luminos, neted și protejând pielea împotriva radicalilor liberi.

Dacă ai la îndemână trei sau patru morcovi și un storcător de legume și fructe, prepară-ți un elixir de un portocaliu vibrant, în care poți adăuga puțin ghimbir, zeamă de lămâie și câteva cuburi de gheață.

This website stores cookies on your computer. Cookie Policy