Get In Touch
za:media GmbH
Goethestrasse 16a
6161 Mannheim
Germany
Work Inquiries
hello@romaniatoday.eu
Phone +49621 38072677
Back

Cum alegi toamna hainele potrivite pentru vremea schimbătoare

Sursa foto: Pexels

Sfaturi pentru combinații vestimentare practice

Sezonul rece de toamnă-iarnă vine cu variații și schimbări de temperatură care sunt de multe ori greu de anticipat.

Zilele cu dimineți friguroase sau chiar geroase surprind adesea cu după-amiezi neașteptat de calde.

Iată câteva aspecte de care să ții cont în construirea ținutelor care să se potrivească vremii schimbătoare și să îți asigure confortul dorit.

Pune în aplicare strategia straturilor

Începe cu baza, adică stratul care are contact direct cu pielea, confecționat de preferat din materiale ce elimină transpirația.

Apoi, ai în vedere izolarea cu stratul intermediar menit să rețină căldura. Lâna, spre exemplu, este o alegere excelentă în acest sens.

Încheie cu stratul exterior care îți va oferi protecție, protejându-te de ploaie și vânt, sau de ce nu, chiar zăpadă. Ideale în acest sens, sunt hainele din materiale respirabile și impermeabile, precum cele fabricate din țesăturile GORE-TEX.

Ține aproape piesele vestimentare esențiale pentru zilele capricioase

Căciulile călduroase sau pălăriile sunt o modalitate excelentă pentru a te proteja împotriva frigului și a-ți asigura confortul. Mănușile, de asemenea, îți vor feri mâinile de frig, ajutându-te să menții căldura corpului.

Pentru a evita situațiile neplăcute în care te uzi la picioare într-o zi neprietenoasă de toamnă sau chiar iarnă, optează pentru o pereche de bocanci sau ghete impermeabile, care te vor proteja de apă.

Optează pentru îmbrăcăminte care îți lasă libertate de mișcare

Ținutele pentru sezonul rece nu ar trebui să însemne rigiditate. Alege piese vestimentare în care te poți mișca lejer, care nu îți îngrădesc mobilitatea.

Optează pentru straturi care pot fi înlăturate foarte simplu, pentru a te putea adapta ușor la schimbările vremii.

Dacă ai ales materialele potrivite pentru confort și protecție, nu uita să-ți accesorizezi ținutele pentru a face față cu stil provocărilor aduse de sezonul rece.

This website stores cookies on your computer. Cookie Policy