Get In Touch
za:media GmbH
Goethestrasse 16a
6161 Mannheim
Germany
Work Inquiries
hello@romaniatoday.eu
Phone +49621 38072677
Back

Destinații ideale pentru luna august

Sursa foto: Pexels

Ce locuri poți vizita în ultima lună a verii

Sezonul estival bate la ușă, iar gândul la călătorii este din ce în ce mai prezent, alimentat și de ofertele generoase ale agențiilor de turism.

Deoarece august rămâne cea mai populară lună aleasă pentru vacanța de vară, iată o listă cu destinațiile perfecte pentru această perioadă din an. Sunt locuri îmbrățișate generos de lumina și căldura soarelui, în care vara își face simțită din plin frumusețea.

Dubrovnik, Croația

O bijuterie a litoralului din Croația, Dubrovnik îți oferă o priveliște fabuloasă și acces la apele de azur fascinante ale mării Adriatice.

Aici poți admira zidurile din secolul al XVI lea, care înconjoară orașul vechi, dar și arhitectura barocă și gotică, piețele impresionante și străzile pavate cu calcar alb.

Nisa, Franța

Unul dintre cele mai frumoase orașe din Europa și parte din patrimoniul UNESCO,  Nisa,  te va încânta cu plajele liniștite, peisajele minunate, clima caldă și istoria bogată. Până și elita britanică a fost atrasă de frumusețea capitalei Coastei de Azur, chiar regina Victoria vizitând-o de mai multe ori.

Algarve, Portugalia

Orașele pitorești, plajele aurii cu apă turcoaz și cerul senin din Algarve te vor cuceri cu siguranță și te vor face să te îndrăgostești de sudul însorit al Portugaliei. Această regiune fascinantă îți va capta imaginația surprinzându-te prin frumusețea castelelor maure și a ruinelor romane.

Trincomalee, Sri Lanka

Dacă distanța nu este o problemă pentru tine, poți lua în considerare o călătorie care să-ți îndrepte pașii spre Sri Lanka. Minunățiile paradisiace ale acestui loc îți vor face cu siguranță vacanța de neuitat. Luna august este o ocazie foarte bună pentru a vizita orașul port Trincomalee unde te poți bucura de frumusețea pitorească a acestuia și plajele sălbatice cu nisip alb. Trincomalee găzduiește și faimoasele temple hinduse Koneswaram și Bhadrakali Amman.

This website stores cookies on your computer. Cookie Policy