Get In Touch
za:media GmbH
Goethestrasse 16a
6161 Mannheim
Germany
Work Inquiries
hello@romaniatoday.eu
Phone +49621 38072677
Back

Destinații ideale pentru luna mai

Sursa foto: Pexels

În ce locuri să călătorești

La final de primăvară, destinațiile turistice din întreaga lume sunt mai puțin aglomerate. Așadar, luna mai poate fi perioada ideală în care să te bucuri de o vacanță de neuitat.

Dacă îți dorești temperaturi numai bune pentru a vizita tot ce ți-ai propus, cer senin, soare blând și briză caldă și îmbietoare, iată câteva locuri care le pot oferi pe toate în luna mai. Destinații precum Bali, Maroc, Peru, Mauritius s-ar putea dovedi alegerea perfectă pentru tine.

Bali, Indonezia

Bali poate fi oricând o idee excelentă de vacanță. Mirifica insulă din Arhipeleagul Indonezian, ruptă parcă din paradis, îți oferă plaje care invită la relaxare, sate colorate și obiective istorice străvechi.

Sunt atâtea locuri fascinante de vizitat în „Insula  Zeilor”, încât nu ai cum să nu găsești ceva de care să te îndrăgostești.

Maroc, Africa

În luna mai este perioada ideală în care poți vizita Marocul. Nopțile cu temperaturi mai blânde și zilele cu raze de soare prietenoase, îți vor da ocazia de a te bucura din plin de cele mai importante obiective turistice ale deșertului.

Peru, America

Alege luna mai pentru a descoperi pe îndelete fascinantul și misteriosul Peru. Vei putea admira frumusețea capitalei Lima, Lacul Titicaca, cel mai mare lac din America de Sud, dar și renumitul oraș-templu incaș Machu Picchu.

Mauritius, Africa

Un alt loc minunat în care să călătorești în luna mai este Mauritius, una dintre perlele destinațiilor exotice. Lasă-te vrăjit de minunățiile colorate ale lumii marine, lagunele cu valuri line de smarald și plaje strălucitoare.

Turks și Caicos, America

Mai este recomandată ca fiind luna cea mai potrivită pentru a vizita exoticele insule Turks și Caicos, din sud-estul Bahamasului. Aceste teritorii britanice cuprind unul dintre cele mai mari sisteme de recifuri de corali din lume, fiind ideale pentru scufundări. Nisipul fin și alb al plajelor, dar și apa de cristal, completează tabloul paradisiac al acestei destinații.

This website stores cookies on your computer. Cookie Policy