Get In Touch
za:media GmbH
Goethestrasse 16a
6161 Mannheim
Germany
Work Inquiries
hello@romaniatoday.eu
Phone +49621 38072677
Back

Metode simple pentru menținerea ordinii în casă

Sursa foto: Pexels

Sfaturi care te ajută să păstrezi locuința curată și ordonată

Menținerea unui cămin curat și ordonat nu este tocmai un lucru simplu de realizat. Și nu de puține ori poate deveni o adevărată provocare.

Praful și hainele sau obiectele împrăștiate în momentele de grabă prin toată casa pot da adevărate bătăi de cap.

Dacă după ce ai făcut ordine cu o zi în urmă, dezordinea a cuprins din nou subit toată casa, iată câteva metode care te ajută să menții lucrurile în ordine cât mai mult timp.

De altfel, o locuință curată și ordonată îți aduce și multiple beneficii pentru sănătate, precum dispoziția mai bună și scăderea riscului de a dezvolta alergii.

Sortează-ți lucrurile pe categorii

Pentru păstrarea ordinii, sortarea tuturor obiectelor pe categorii este esențială. De la organizarea garderobei și depozitarea hainelor și până la sortarea condimentelor din bucătărie și a soluțiilor de curățare din baie, toate ar trebui să aibă locul lor bine stabilit.

Cutiile sau coșurile de depozitare pot fi foarte utile în acest sens, ajutându-te să organizezi toate obiectele și accesoriile mult mai ușor.

Așază lucrurile înapoi la locul lor

Un truc pentru evitarea curățeniei generale frecvente, care te ajută să economisești timp prețios, este punerea obiectelor la loc imediat după ce le-ai folosit.

În felul acesta scapi de dezastrul lucrurilor împrăștiate pretutindeni, care se mărește în fiecare zi. Nu te mai trezești cu o mulțime de vase de pus înapoi în dulap, haine de ordonat sau cărți de strâns de prin toată casa și pus la loc în bibliotecă etc.

Renunță la obiectele pe care nu le mai folosești

Un soi de detox al locuinței, inspirat de stilul minimalist, este un pas esențial în menținerea ordinii în locuința ta. Alege să te desparți de obiectele pe care nu le mai folosești sau nu te mai reprezintă pentru a elibera spațiu și a-ți face viața mai ușoară când vine vorba de curățenie și menținerea unui cămin curat și ordonat.

This website stores cookies on your computer. Cookie Policy