Get In Touch
za:media GmbH
Goethestrasse 16a
6161 Mannheim
Germany
Work Inquiries
hello@romaniatoday.eu
Phone +49621 38072677
Back

Întrebări pe care este important să le adresezi la interviu

Sursa foto: Pexels

Ce întrebări te ajută să faci o impresie bună

Când vine vorba despre interviuri de angajare, ne gândim în general să avem pregătite cele mai bune răspunsuri, pe cele corecte, care să impresioneze.

Mai puțin punem accentul pe întrebările pe care ar trebui să le punem angajatorului, acele întrebări care pot oferi informații cheie despre companie și poziția pe care dorim să o obținem.

Dacă îți dorești să-ți demonstrezi în mod inteligent entuziasmul și interesul față de jobul pentru care ai aplicat, dar și să-ți clarifici diferite incertitudini, iată câteva întrebări pe care le poți adresa despre companie și modul de lucru.

Ce abilități, altele decât cele enumerate, m-ar ajuta în acest rol?

Este important de știut mai mult decât îți oferă descrierea jobului dorit. Așadar nu ezita să întrebi de ce alte calități ai nevoie, pentru a afla informații utile în gestionarea cu succes a task-urilor.

Poate deja ai trecut prin experiențe în urma cărora ai dobândit acele abilități sau poate aceasta va fi o ocazie de a începe cursuri care să te ajute să fii bine pregătit pentru noul rol încă din prima zi de lucru.

În ce mod aș putea contribui la ușurarea muncii în echipă?

O astfel de întrebare îți va aduce din start două beneficii majore. Pe de o parte, recrutorul va înțelege că ești genul de coleg empatic pe care echipa se poate baza în momentele dificile. Cu siguranță nu vei rămâne un candidat care să fie trecut cu vederea și vei fi adăugat pe lista scurtă a candidaților.

Pe de altă parte, vei avea beneficiul de a primi informații care îți vor fi de un real folos pentru a trece cu brio de perioada de probă.

În ce mod se transmite feedback angajaților?

Este o întrebare în urma căreia poți primi informații prețioase despre felul în care se lucrează în echipă și dacă feedback-ul este bidirecțional. În plus, este o întrebare care spune multe despre viziunea ta și gradul de maturitate.

This website stores cookies on your computer. Cookie Policy