Get In Touch
za:media GmbH
Goethestrasse 16a
6161 Mannheim
Germany
Work Inquiries
hello@romaniatoday.eu
Phone +49621 38072677
Back

Destinații exotice accesibile pentru un buget mic

Sursa foto: Pexels

Locuri de vis cu prețuri prietenoase

Luna iulie se apropie încet de final, iar sezonul verii începe în curând să se apropie de ultima etapă de glorie de anul acesta. Dacă încă nu ți-ai definitivat planurile de vacanță și nu ești sigur unde ți-ai dori să pleci, iată câteva idei pentru destinații fabuloase la prețuri prietenoase.

Conform skycop.com, unele dintre cele mai frumoase locații exotice de pe glob se numără și printre cele mai ieftine destinații de vacanță. Este vorba despre minunatele Dubai, Malé și Johannesburg.

Dubai

Cel mai mare, dar și cel mai modern dintre cele șapte emirate arabe,  Dubaiul este un paradis vibrant al superlativelor în inima deșertului. Aici totul pare definit de „cel mai cel” și „cea mai cea” când vine vorba despre lux și înălțimea clădirilor.

Iar dacă te gândeai că Emiratele Arabe Unite pot fi accesibile numai pentru vedete sau milionari, vei fi bucuros să afli că, de fapt, sunt o mulțime de opțiuni care să se potrivească și pentru un buget mai mic. Așadar, pregătește-te să savurezi frumusețile Dubaiului. Poți găsi cazare pentru un weekend la prețuri de sub 200 EUR.

Johannesburg

Supranumit „Orașul de Aur”, marele și faimosul Johannesburg este centrul financiar al Africii. Te va impresiona cu aspectul occidental, istoria bogată, numeroasele muzee de artă, istorie și știință, rezervațiile naturale, parcurile tematice, minele de aur și diamante și multe altele.

Cât despre bugetul de cazare, două persoane pot plăti pentru un weekend chiar și mai puțin de 100 EUR.

Malé

Capitală a minunatului arhipelag Maldive, Malé poate cuceri fără nici un efort aproape orice turist care îi trece „pragul”. Plajele magnifice cu nisip fin și ape cristaline de un verde-albăstrui electric, străduțele înguste, monumentele și vibe-ul relaxat al orașului și al localnicilor te vor încânta cu siguranță.

În ceea ce privește bugetul, poți găsi aici cazare pentru un weekend și la prețuri de sub 300 EUR.

This website stores cookies on your computer. Cookie Policy