Get In Touch
za:media GmbH
Goethestrasse 16a
6161 Mannheim
Germany
Work Inquiries
hello@romaniatoday.eu
Phone +49621 38072677
Back

Cum îți poți prepara acasă propria pudră translucidă

Sursa foto: Pexels

Rețeta simplă pe care o poți încerca oricând

Pudra translucidă este iubită din foarte multe motive. Fixarea concealer-ului, a fondului de ten, estomparea ridurilor fine, micșorarea porilor sau absorbția excesului de sebum sunt doar câteva dintre avantajele folosirii acestei pulberi albe.

În plus, nu trebuie să-ți faci griji că nu se potrivește nuanței pielii. Având în vedere că nu conține pigmenți, nu modifică în vreun fel culoarea, potrivindu-se tuturor nuanțelor și tipurilor de ten.

Pudra translucidă nu este însă un produs pe care să-l găsești la un preț tocmai mic, fapt care te poate determina uneori să amâni achiziționarea uneia. Vestea bună este că îți poți prepara propria pudră translucidă chiar din confortul casei, obținând un produs bun la un preț foarte accesibil.

De ce ingrediente ai nevoie și cum o prepari

Pentru obținerea minunatului produs cosmetic, indispensabil mai ales în zilele călduroase de vară, vei avea nevoie, în mod surprinzător, de doar două ingrediente. Așadar, asigură-te că ai la îndemână amidon de porumb și pudră de talc. Apoi, amestecă bine într-un bol uscat o linguriță din pudra de talc și o lingură de amidon.

În cazul în care îți dorești și puțină culoare, adaugă și un strop din pudra preferată (un vârf de linguriță). Când toate ingredientele sunt bine amestecate, poți transfera conținutul bolului într-un recipient cosmetic curat și uscat, cu capac.

Poți refolosi chiar un vechi recipient de la produsele cosmetice terminate, adăugându-i și o etichetă cu perioada de valabilitate de maximum un an, dacă este păstrată corespunzător într-un loc uscat și ferit de lumină. Astfel, în câteva minute, reușești să obții propriul produs Pudră translucidă, de care să te bucuri ori de câte ori ai nevoie.

Poți aplica pulberea cu ajutorul unei pensule moi și mătăsoase pentru pudră, cu vârf rotunjit și peri deși. Aceasta te va ajuta să acoperi simplu și rapid zone mari, asigurându-ți în același timp un finisaj natural.

This website stores cookies on your computer. Cookie Policy