Get In Touch
za:media GmbH
Goethestrasse 16a
6161 Mannheim
Germany
Work Inquiries
hello@romaniatoday.eu
Phone +49621 38072677
Back

Cum îți poți defini stilul vestimentar

Sursa foto: Pexels

Sfaturi pentru definirea stilului personal

Stilul vestimentar sau alegerile estetice bine definite în materie de îmbrăcăminte te pot ajuta să-ți exprimi liber creativitatea și personalitatea.

Descoperă cum îți poți defini stilul pentru a face alegeri vestimentare inteligente, care să te reprezinte, să te pună în valoare și să te facă să te simți bine în pielea ta.

Evaluează-ți nevoile

Începe prin a te gândi care sunt activitățile și evenimentele la care participi de obicei. Această analiză este esențială, ajutându-te să îți dai seama de ce tipuri de haine ai nevoie în garderoba ta.

Este de preferat să ai în vedere o garderobă capsulă, cea care conține o colecție de piese vestimentare de bază, calitative și versatile, care se potrivesc ca o mănușă stilului tău de viață.

Alege culori neutre pentru piesele de bază

Când vine vorba despre articolele vestimentare de bază, optează pentru nuanțe neutre, precum alb, beige, negru sau navy.

Jachetele, pantalonii, fusta conică ori maxi, trench coat-ul sau sacoul cu un croi lejer sunt foarte simplu de combinat dacă sunt în culori neutre, formând o bază solidă pentru orice garderobă.

Investește în articole de calitate

Fie că este vorba despre atemporala cămașă albă, piesele din denim, celebra rochie neagră sau alte articole must have pentru tine, hainele pe care le porți frecvent merită din plin atenția ta și merită să investești în calitatea lor.

Îți va fi de mai mult folos să ai în dulap mai puține haine, dar de o calitate superioară și care ți se potrivesc de minune, decât o mulțime de haine a căror calitate lasă de dorit și te dezavantajează.

Optează pentru accesorii versatile

Curelele, eșarfele sau gențile pot face minuni, transformând rapid outfitul. Completează-ți garderoba cu accesorii chic, dar versatile, pe care să le poți combina cu ușurință pentru a obține o varietate de ținute inteligente.

This website stores cookies on your computer. Cookie Policy