Get In Touch
za:media GmbH
Goethestrasse 16a
6161 Mannheim
Germany
Work Inquiries
hello@romaniatoday.eu
Phone +49621 38072677
Back

Cum alegi pantofii cu toc potriviți pentru tine

Sursa foto: Pexels

De ce aspecte să ții cont

Pantofii cu toc sunt un must-have în orice garderobă, oferind un plus de eleganță și rafinament ținutelor.

Indiferent de vârstă sau activitatea pe care o profesează zilnic, orice femeie are de câștigat dacă știe să aleagă perechea de pantofi potrivită, care să o avantajeze.

Descoperă în continuare câteva aspecte de care ar fi bine să ții cont atunci când îți dorești să achiziționezi următoarea pereche de pantofi.

Mărimea potrivită

Este esențial ca pantofii cu toc pe care îți dorești să-i achiziționezi să se potrivească perfect picioarelor tale. O pereche de pantofi care sunt prea strânși sau prea largi, pe lângă faptul că îți creează pe moment un mare disconfort, îți poate afecta sănătatea picioarelor chiar pe termen lung.

Pentru a ști exact ce mărime să alegi la pantofii cu toc, îți poți măsura piciorul foarte simplu, folosindu-te de o coală de hârtie. Trasează conturul, măsurând apoi lungimea tălpii, dar și lățimea, de la baza degetului mare până la cea a degetului mic.

Înălțimea tocului

Atunci când vrei să decizi ce înălțime a tocului ți s-ar potrivi, gândește-te la nevoile tale și nivelul de confort. Poate că nu ești obișnuită să porți tocuri și atunci ideal ar fi să începi prin a alege un toc mai gros, stabil, de circa 5 cm.

O astfel de înălțime a tocului te va ajuta să te acomodezi cu tocurile, să pășești mai sigur și să poți opta pe viitor pentru pantofi cu tocuri mai înalte.

Materialul pantofilor

Este recomandat să optezi pentru materiale de calitate atunci când vine vorba despre pantofii cu toc. O pereche de încălțări din piele îți va oferi din start un plus de siguranță și confort, spre deosebire de încălțările realizate din piele artificială.

În plus, alegerea unor pantofi cu toc, confecționați din materiale de calitate, te vor scăpa și de bătăile de cap date de durerile pe care le pot provoca astfel de încălțări.

This website stores cookies on your computer. Cookie Policy